Zamanında 1.3multijetine binerken delisiydik tjetlerinKısa bi süre tjet jantı takma fırsatımız olmuştu anca (2gün kadar)
Bikaç yıl önce baya yüklü punto vardı da çoğu perte çıktı böylelerini görmek güzel
En azından frenlerin hepsi diskmiş bundaben ilk defa bu kadar yüklü puntoya bindim , çekim öncesi böyle gideceğini de beklemiyordumOldukça şaşırdım , olumlu yönde
Tek eksiği su an fren bence
![]()
Arkadaşlar merhaba,
Söz konusu aracın sahibi benim merakınızı gidereyim sahibinden de ilan verme hakkım olmadığı için ilanı eşimin hesabından açtım
Alan kişi brembo taktırsın . Ateş ediyor . Bir orijinal Evo 8 değerine ulaşmış neredeyse .ben ilk defa bu kadar yüklü puntoya bindim , çekim öncesi böyle gideceğini de beklemiyordumOldukça şaşırdım , olumlu yönde
Tek eksiği su an fren bence
![]()
Hoşgeldiniz, aracınızın maşallahı var Türkiye’de eşi benzeri olmadığı kesin.
Yol tutuş bu doluluğa nasıl ?
Satmasanız![]()
Denk getirirsek bence cok güzel olurNasip diyelim neden olmasın
Arkadaşlar merhaba,
Söz konusu aracın sahibi benim merakınızı gidereyim sahibinden de ilan verme hakkım olmadığı için ilanı eşimin hesabından açtım
Instagram da cengizdincsoy profilimde bi kaç video var bu tarz hız içeren paylaşımlar yapmamayı tercih ediyorum hesabımda 1 tane rolling videosu var 60-160 km araç yüklü 4 kişi iken çekildiHocam bu makinanın bi videosu gidişi midişini gösteren ibare var mıdır elinizde ?