500x ve Mazda 3 hala favori arabalarım. Yeni çıkan modellerde bana bunlardan daha çok hitap edeni daha göremedim. Hitap ediyorlar da, cüzdanım muhatap olmama engelBu araba pelinsulara yapılmış. Ama tasarım keşke 500x veya egea hb de olsaydı.
![]()

500x ve Mazda 3 hala favori arabalarım. Yeni çıkan modellerde bana bunlardan daha çok hitap edeni daha göremedim. Hitap ediyorlar da, cüzdanım muhatap olmama engelBu araba pelinsulara yapılmış. Ama tasarım keşke 500x veya egea hb de olsaydı.
![]()
500x benim de çok beğendiğim bir araba. 500L kadar kötü değil, 500 kadar küçük değil tam ortasında harika bir otomobil. Ama gerçekten full gırtlak model 120k çok geldi.500x ve Mazda 3 hala favori arabalarım. Yeni çıkan modellerde bana bunlardan daha çok hitap edeni daha göremedim. Hitap ediyorlar da, cüzdanım muhatap olmama engelÖzellikle özgün tarzı olan 500x için böyle özel koleksiyonlar bence de çok iyi gider.
Bana kalırsa Mokka X'den ziyade 120 bin TL'yi 500X daha çok hak ediyor. 120 aşırı bir para ama B SUV'ların hepsi oralarda geziyor.500x benim de çok beğendiğim bir araba. 500L kadar kötü değil, 500 kadar küçük değil tam ortasında harika bir otomobil. Ama gerçekten full gırtlak model 120k çok geldi.
Kardeş, adamlar diyor ki pickup bagajında gidecek kadar bıdık bir arabayı sana 100k e veriyoruz, 500x 120 de eder 150 de eder böyle düşününce. Geçen galiba bir dizide başroldeki kızın altında oynamış bu araba. O zaman satışlarıyla birlikte fiyatları zıplamış. Satış görevlisi söylemişti. Şaka gibi...Bana kalırsa Mokka X'den ziyade 120 bin TL'yi 500X daha çok hak ediyor. 120 aşırı bir para ama B SUV'ların hepsi oralarda geziyor.
vallahi şaka gibi. Ülkede araba satışının geldiği yasa rekşamcılığın geldiği yer: diziler.Kardeş, adamlar diyor ki pickup bagajında gidecek kadar bıdık bir arabayı sana 100k e veriyoruz, 500x 120 de eder 150 de eder böyle düşününce. Geçen galiba bir dizide başroldeki kızın altında oynamış bu araba. O zaman satışlarıyla birlikte fiyatları zıplamış. Satış görevlisi söylemişti. Şaka gibi...![]()
Abarth olsa belkide iki deriye 100.00₺ mı vericezAz önce fiyatına baktım, çok net R yaptım arkadaşlar. 500x varken hayatta gidip de bunu almam. Fiyat 99.400 TL![]()
Bipostosunu gor sen bide. monaco da zengin bebelerin kucuk oyuncagi. hele boyle ferrari ve maserati trebute modelleri cok seksiiiBence gereksiz bu arabayı bu kadar lüks hale getirmeye çalışmak bide buna dünya para isterler.
Pelinsu diye tabir ettiğimiz kesimlerde görme ihtimalimiz bir hayli yüksek ama![]()
Baba bana gülçehrenin arabasindan al. diyor pelinsu lar, sudenaz larvallahi şaka gibi. Ülkede araba satışının geldiği yasa rekşamcılığın geldiği yer: diziler.
Senindemi aklinda barış akarsunun impereza ve legacy yle yanlamalari vareskiden dizilerde subarular oynardı düştüğümüz hale bak![]()
Hem o hem de şöyle kaynak vereyim yazı 2006'dan: http://arsiv.sabah.com.tr/2006/10/19/gny/yaz1424-200-122-20061019-200.htmlSenindemi aklinda barış akarsunun impereza ve legacy yle yanlamalari var
GuldurduHem o hem de şöyle kaynak vereyim yazı 2006'dan: http://arsiv.sabah.com.tr/2006/10/19/gny/yaz1424-200-122-20061019-200.html
bence de fazla. 65, 70k olsa düşünülebişir ama 99k fazla.99.000 lira bu arabaya fazla