Donanim severmisiniz aracta bilmiyorum. Ben severim. Jazz 2009-2011 arasi 2 donanim secenegi var bos olan Joy, dolu olan Fun (cam tavan dahil hersey var nerdeyse) sahsi fikrim jazz in daha genis sorunsuz ve kullaniminin keyifli oldugu yonunde. Secenekleri 2 ye indirdiyseniz nihai karari vermek size dusuyor ben etkilemek istemem. Temizinide bulmak mumkun.Yazdiklarınızdan sonra jazz da kafama yattı gibi yanlız bu fiyatlarda temizini bulmak çok zor sanki. Corsa yı tamamiyle eledim, şimdi fiesta veya jazz düşünüyorum.ilk araba icin hangisi uygun olur malum esim ve ben kullanacağız.
Arkadaşlar, 55.000-65.000 arası otomatik vites,eşimin ve benim kullanacağabiliceğimiz araç almayı düşünüyoruz, ilk aracımız olacak. Yakıtı az , yolda bırakmayan bir araç olmasını istiyoruz. Corsa ve fiesta nın estetiği de hoşumuza gidiyor ne dersiniz ?
Buda bir bakis acisi tabiki, konu sahibine yegane tavsiyem imkan yaratip araclari test surusu ile tecbure etmesi. Fiesta hadi neysede puretech 208 2 senedir nerdeyse ayni piyasa fiyatinda, deger kazanmiyor olmasi sahsim adina eksi puan.
Kardesimde 208 var 2 sene once aldiydi 1.2 puretech cok az deger kazandi, arka mahalin ufakligida can sıkıcı, bagajida.
Aynen öyle daha genç bir araba almak varken daha yaşlısıni almaya gerek yok ayrıca 208 ve fiestanin tipi jazz den çok daha iyi 208 ı test etme şansınız varken bi test sürüsüne çıkın benceSizin yerinizde olsam jazz almam , eski model araç yerine her zaman yeni nesil araç almak iyidir hemde aynı paraya alacaksınız sizcede tuhaf değil mi ? 09-12 jazza vereceğiniz paraya kesinlikle gidip fiesta 12-14 yada 208 16-18 bakın diyorum.
Dedigim gibi kisisel begeniler kisiden kisiye degisir. Arkadas kendi karar verecek.
Bencede 208 cirkin ama dile getirmiyorum kendi fikrim oldugundan.
Bende 1.86 yim arkada diz mesafesi yok. Heleki surucu 1.80 uzerindeyse arkasinda oturmak icin ....
Neyse durum bu, fanatiklige luzum yok, kimse sütüm kara demez
208 in bagaji 285lt B sinifinda ortalama altinda. Size yeterli geliyorsa bilemem.
Jazzda bagaj 400lt, B sinifinda ortalama uzerinde.
120976@mynet.com adresine atmanızı rica ederim. İlginiz için teşekkürler.Donanim severmisiniz aracta bilmiyorum. Ben severim. Jazz 2009-2011 arasi 2 donanim secenegi var bos olan Joy, dolu olan Fun (cam tavan dahil hersey var nerdeyse) sahsi fikrim jazz in daha genis sorunsuz ve kullaniminin keyifli oldugu yonunde. Secenekleri 2 ye indirdiyseniz nihai karari vermek size dusuyor ben etkilemek istemem. Temizinide bulmak mumkun.
Forumda ozel mesaj olayini bulamadigimdan sizinle bazi paylasimlar yapamadim. Bir mail adresi felan paylasirsaniz bu mumkun olabilir. Degerlendirirsiniz
Aynen öyle daha genç bir araba almak varken daha yaşlısıni almaya gerek yok ayrıca 208 ve fiestanin tipi jazz den çok daha iyi 208 ı test etme şansınız varken bi test sürüsüne çıkın bence
Sanırım fiesta ya bakacağım zira ford arabalar bana hep güven vermiştir yeni nesil araç almakta cabası olacak.Sizin yerinizde olsam jazz almam , eski model araç yerine her zaman yeni nesil araç almak iyidir hemde aynı paraya alacaksınız sizcede tuhaf değil mi ? 09-12 jazza vereceğiniz paraya kesinlikle gidip fiesta 12-14 yada 208 16-18 bakın diyorum.
İyi karar ama fırsatıniz varken bence 208 le test sürüsüne çıkınSanırım fiesta ya bakacağım zira ford arabalar bana hep güven vermiştir yeni nesil araç almakta cabası olacak.
Yakıtı az arıyorsanız bu iki araç da size gelmez. Yakıt için tam otm. şanzımanlı 208 veya taş gibi cvt'ye sahip Yaris bakabilirsiniz.Arkadaşlar, 55.000-65.000 arası otomatik vites,eşimin ve benim kullanacağabiliceğimiz araç almayı düşünüyoruz, ilk aracımız olacak. Yakıtı az , yolda bırakmayan bir araç olmasını istiyoruz. Corsa ve fiesta nın estetiği de hoşumuza gidiyor ne dersiniz ?
Opel in PSA (Peugeot-Citroen) şirketine satılmış olması corsda negatif bir etki yaratmışmıdır yada yaratır mı ?Her türlü fiesta derim,corsa kötü bir araç olduğundan değil ama b segmentinin lideri olarak fiestayı görüyorum her açıdan.
Opel in PSA (Peugeot-Citroen) şirketine satılmış olması corsda negatif bir etki yaratmışmıdır yada yaratır mı ?
Opel in PSA (Peugeot-Citroen) şirketine satılmış olması corsda negatif bir etki yaratmışmıdır yada yaratır mı ?
Yaratmaz. 2001 model aracın yedek parçalarını hala buluyorum. Ülkemiz piyasasında önemli olan kriter çok satmış olması, servis ağı ve yedek parça bolluğu. Uzun yıllar parça sorunu yaşamazsınız. Ama şu var, ülke genelinde Opel konusunda yetkin usta sayısı çok az. Daha vahimi, hepsi çok iyi olduğunu iddia ederOpel in PSA (Peugeot-Citroen) şirketine satılmış olması corsda negatif bir etki yaratmışmıdır yada yaratır mı ?