Fifili Fiesta :)

AlperBasdemir

Asfalt Kurutucu
33
40
Merhabalar abilerim kardeşlerim:)

Aşağıda eşgali fotoğraflarla belirtilmiş olan, kendisinden genelde fifili diye bahsettiğim yaklaşık 2,5 senelik yol arkadaşım, ilk gözağrım, inci beyazı Fiestamı sizlerle de tanıştırmak istedim :)

Birlikteliğimiz boyunca ufak tefek elimizden geldiği kadar değişiklikler yaptık kendisinde. Sert süspansiyonları ve küçük küçük trim sesleri dışında kendisi ile bir sıkıntı yaşamadık çok şükür :)

Huzurlarınızda Fifili Fiesta :)

Sert süspansiyon...
bende 2000 model Fiesta kullanıcıyım ve ön süspansiyon gayet iyiyken arka da resmen unutmuşlar, fakat bunun faydasını dar ve bol virajlı yollarda, 3 teker viraja girerken görüyorum :) ve kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyorum

Sert süspansiyon...
bende 2000 model Fiesta kullanıcıyım ve ön süspansiyon gayet iyiyken arka da resmen unutmuşlar, fakat bunun faydasını dar ve bol virajlı yollarda, 3 teker viraja girerken görüyorum :) ve kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyorum
,
Ön arka pek ayırt edemiyorum açıkcası:) Yol tutuşu konusunda diyecek yok ama benim gibi konfor seven birisi için değilmiş fiestalar onu anlamış olduk :)

Az kalsın benimdi bu fifili [emoji41]güle güle kullan abicim çok temiz bir aracın var[emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Farlarda tabanca efekti var mı ? Çok hoş görünüyorlarda. Herşey iyi de, sanki birşey eksik gibi geliyor gözüme, bulamadım ama.