The Big Short, izlemediyseniz tavsiye ederim. 2000'li yıllardaki büyük krizin perde arkasında olanları anlatan bir film.
Baby Driver, 4-5 gün önce izledim. Müzikleri çok hoşuma gitti, fragmana göz atmanızı tavsiye ederim.
The Hitman's Bodyguard, aynı şekilde 4-5 gün önce izledim. Ryan Reynolds ve Samuel L. Jackson güzel iş yapmışlar. Hafta sonu izlemelik çıtır film.
Veloce come il vento, Bu filmi bu başlığa ikinci kez yazıyorum kesinlikle izlenmesi gereken bir film. Fragmanı izledikten sonra zaten bir güç sizi filmin içine çekecek.
Dizi önerilerim;
Seinfeld > Friends > How I Met Your Mother, Yani demek istediğim bu dizilerin babası Seinfeld dır. Bu türe ilgi duyuyorsanız şiddetle izlemenizi tavsiye ediyorum.
The IT Crowd, Kendisi çok kaliteli bir ingiliz yapımı olmakla birlikte bir şirketin IT çalışanlarının başından geçenleri anlatır.
Black Mirror, Her bölümde farklı bir hikaye, günümüzde yaşanan veya gelecekte yaşanabilecek durumları iğneli bir dille sunuyor.
Bu saydıklarım dışında büyük bir kitle tarafından hali hazırda bilinen güzel diziler de var. Breaking Bad, Westworld, Shameless, Suits, The X Files(Yeni bölümleri izlemedim ben eski X Files cıyım

). Hiç izlemediyseniz bu dizilere de bakabilirsiniz.