Filmlerde ve Dizilerde Otomobiller Hangi Karakterlerle Temsil Ediliyor?

LlOaLJ.png

LlOamJ.png

Modeli nedir bilen var mı? tam çıkaramadım ben :D

Nedense sizin ilk adınızı gördüğümde direk aklıma gelmişti Barış,tekrardan mekanı cennet olsun.

Bu arada google'a 34 GG 778 yazınca da direk arabanın ve Barış'ın çıkması da çok manidar..

italyan rallici alfhonso tarıktı malum dizide , ben zaten italyan 147 ve impreza hastasıydım. ben de o dönemler kullanıcı adım olarak kullanmaya başlamıştım alfhonso'yu. Dizinin sponsorlardan biri subaruydu muhtemelen foresterlar falan havada uçuşuyodu :))

italyan rallici alfhonso tarıktı malum dizide , ben zaten italyan 147 ve impreza hastasıydım. ben de o dönemler kullanıcı adım olarak kullanmaya başlamıştım alfhonso'yu. Dizinin sponsorlardan biri subaruydu muhtemelen foresterlar falan havada uçuşuyodu :))
2. dk'dan sonra Ankara'da havalar ayaza kesmiş yazıyor orada :D

293230C2-9DF9-4A92-84F5-BE6EA05EA17E.jpeg
Fargo TV serisinden soğukkanlı, zeki, katil Lorne Malvo’nun seri boyunca kullandığı E36 muhteşem duruyor.Kırmızı, büyük ihtimalle renk olarak ‘’Hellrot’’, BMW E36 328i, normalde E36’nın tasarımını çok çirkin bulurum ama bu serideki örneği kendine aşık ediyor.İzleyenler eminim bana hak verecektir. :)

Son düzenleme:
2017 Yapımlı ''The Clapper'' filminden bir 1990 Honda Civic. Araç Los Angeles'in ünlü Holywood tv programlarında alkış tutarak kıt kanaat geçinen bir kişinin vasıtası konumunda.Filmin karakteri geçimini sağlamakla meşgul hayatta dikiş tutturmaya çalışan kendi halinde sıradan bir insan olarak göze çarpıyor.Hayatına 15 dakikalık şöhretin girmesiyle tüm hayatı alt üst oluyor.

i001136172.jpg

4.644.jpg

İzole günlerde izlenebilir, öyle vaoow bir film değil, ben Amanda Seyfried için seyrettim orası ayrı.:)

34F1BF0500000578-0-image-m-25_1465173593606.jpg

Böyle bir doğal güzellik de ne bileyim insanın zihnini alt üst eder.:)

Three Colours(Trois Couleurs): Red(Rogue)-1994

İrene Jacob'un güzelliğine Fiat Uno eşlik ediyor.

01-1370.jpg

SJYqjHt-K5v0MvgkpKXlEyMfrCcNP9jWJjop8ihnI8_wAb5hswgHDZ73UFZTQKFb3qdpMOGOfVyaxYizZhI4iAtSoeKAJijty20aBvT9ok4K_8IjPw

Çok ünlü bir film ama izlemeyenler mutlaka vardır, filmin izlenmesini öneririm.:)

Son düzenleme: