Fırça çizikleri nasıl giderilir?

lmter224

Asfalt Kurutucu
13 Eyl 2019
121
90
510
İstanbul
Herkese selam olsun. Daha önceleri 200 bin lira civarında araç önerisi diye bir konu açmıştım. ailem araştırıp bütçeye uygun beyaz bir Passat almış ancak arabanın önce ki sahibi olan kişi daha 5 bin kilometrede ki kız gibi arabayı sokak köşelerinde fırçayla araba yıkayan yerlerden birinde fırçayla yıkatmış. arabanın abartısız her noktası çizik içinde. Uzaktan belli olmuyor ama yakından güneş altında ya da ışık tutunca yuvarlak yuvarlak çizikler var. Bizim ailede bu tür şeyleri kafaya takan bir tek ben varım. Yıkamacılarda gördüğüm son model BMW mercedeslerin fırçayı önce janta sürtüp sonra aynı fırçayı kaportanın her yerine gezdirdiklerini görünce bile kafamı çevirip başka yöne bakarım yüreğim kaldırmaz. korktuğum başıma geldi. arabadan soğudum desem yeridir. bu takıntılı kardeşinize ne tavsiye edersiniz kalıcı olarak bu çizikleri yok etmenin bir yolu var mı?
Hatta bu çizikleri görmemek için şeffaf folyo bile kaplatabilirim. İstanbul içi bu işi yaptırabileceğim herhangi bir yer de olur tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Berkin

Reis
Yönetici
Admin
7 Eyl 2016
4,055
3
15,290
5,720
26
Istanbul
Marka
Honda
Şeffaf folyo genelde polisajla boya düzeltildikten ve çiziklerden giderildikten sonra uygulanıyor. Benim bildiğim direkt şeffaf folyo çizikli boyayı çiziksiz göstermez.

Kaptanımızın söylediği gibi iyi bir yerde polisaj ile çözüm bulunabilir. Ama ne yaparsanız yapın yine çizilecek yani kaçış yok. Her zamanda polisaj yapamayacağınıza göre (boyayı inceltiyor sonuçta) sonrasında bütçe varsa kaliteli bir şeffaf folyo yapılabilir.
 
  • Beğeni
Tepkiler: lmter224 ve Sailor
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım