Bir de akşam 6'dan sonra alabilirmişim. Ukala ukala cevap veriyorlar ücret ödenmiş ya umurlarında değil.Bu kargocuları nereye şikayet edebilirim ? MNG gelmiş bulamamış güya halbuki evdeydim.
Bir de akşam 6'dan sonra alabilirmişim. Ukala ukala cevap veriyorlar ücret ödenmiş ya umurlarında değil.Bu kargocuları nereye şikayet edebilirim ? MNG gelmiş bulamamış güya halbuki evdeydim.
Valla dün aynısını yaşadım kredi kartı ile ödeme olucaktı adam kredi posu getirmemiş.Hasta için kullanılcak önemli bir cihazdı tutanak tuttuk bir sorun olursa tazminat ödersiniz adres zatrn hastane dedik koşa koşa getrdiler portatif kredi kartı şeklindeki bıçağımı .Bir de akşam 6'dan sonra alabilirmişim. Ukala ukala cevap veriyorlar ücret ödenmiş ya umurlarında değil.
Hep aynı terane genel merkezi arıyacağım.Valla dün aynısını yaşadım kredi kartı ile ödeme olucaktı adam kredi posu getirmemiş.Hasta için kullanılcak önemli bir cihazdı tutanak tuttuk bir sorun olursa tazminat ödersiniz adres zatrn hastane dedik koşa koşa getrdiler portatif kredi kartı şeklindeki bıçağımı .
Bu kargocuları nereye şikayet edebilirim ? MNG gelmiş bulamamış güya halbuki evdeydim.
Genel merkezi aradım kem küm ediyorlar. Akşam alacağım gidip.Mng bunu hep yapiyor. Defalarca yasadim
Arabanın bakımı geldi zaten her bakımda değiştiriyorum. Yani temizlikten sonra bakıma gideceğim o zaman değiştiririmPolen filtresini de değiştirecek misiniz temizlik sonrası ?
Tazeleme spreyini uygulamadan önce değiştirseniz daha etkili olabilir diye düşünmüştüm.Arabanın bakımı geldi zaten her bakımda değiştiriyorum. Yani temizlikten sonra bakıma gideceğim o zaman değiştiririm
Tazeleme spreyini uygulamadan önce değiştirseniz daha etkili olabilir diye düşünmüştüm.
Ekli dosyayı görüntüle 15788 Aracın içi sıfırlandıktan sonra sıfır araç kokusu kullanılabilir oldukça tahrik edici bir kokudur kendileri
https://i.hizliresim.com/BzJorL.jpg
Buyrun 1 fotoğraf gerçekten gözle gorulur derecede etkisi var. Koltuklarda ki bütün lekeler çıktı sadece 2 adet bulunan sari lekeler var onlar çıkmadi ama göze aşırı batmıyor şimdilik.
Çıkan suyun fotoğrafını da az sonra yüklüyorum.
yeşilide güzeldir tavsiye ederimEkli dosyayı görüntüle 15788 Aracın içi sıfırlandıktan sonra sıfır araç kokusu kullanılabilir oldukça tahrik edici bir kokudur kendileri
Cekiyorum halı makinasıyla kusma yapmaz insallah..Fark gözle görülür, gayet başarılı ilerliyor fakat daha iyi olabilir. Biraz daha uğraşılması gerek gibi. Merak ettiğim bir konu var; halı yıkama makinesi ile çekme yapıyor musun? Eğer çekme işlemi uygulanmıyorsa bir süre sonra geri kusma sorunu olabiliyor.
Nazar nazar.benim pejo 301 inde sağ arka farını taş savaşı yapan veletler kırmış orjinali 300 yan sanayi 100 lira sordum ustaya yan sanayi al ama takma abi satarken verirsin dedi..direk kullanan biriyle konuşmak lazım tabi su alma durumu solma durumundan daha can sıkıcı olabiliyor .motorcuda iyi durumdadır inşallahBu arada caddede ilerlerken sola doğru sinyal verdim dönüyordum tersten araba geldi bende ani fren yaptım sonra dibimde giden motorcu sağ arka stobuma çarptı ve stop kırıldı bir de tampon boyası kotu oldu epey. Tutanak tuttuk ayrıldık boya-kaportaciya gittim sordum iste böyle boyle ama muhtemelen yan sanayi kullanilir dedi usta ne yapmalı bu durumda ?