26 bin km'dir Focus 3 kullanıyoruz araçtan gayet memnunuz. Bizde 1.6 tdci manuel olduğu için powershift konusunda yorum yapmam pek doğru olmaz ancak dün Skoda bayisinde 1.6 tdi+dsg octavia test ettim. Aracın salınımları olması gerekenden fazla ve dsg tsi motorlar ile iyi iş çıkartırken tdi motorda 1-2 arası hep kararsız kaldı. Düz yolda sabit gaz giderken motor devrini 1250'lere kadar düşürdü. Ekonomik çalışmak için programlanmış ama vites tercihlerini ben doğru bulmadım. Eğer 420 litre bagaj işinizi görürse Focus almak daha mantıklı olacaktır. Tabi bu paralara başka modellere de bakılabilir.
Octavia gerçekten çok iyi bir araba. Genişlik, bagaj hacmi ve bence iç mekan konularında da Focus'tan çok daha iyi. Ama Focus'un da haklı bir yol tutuş birinciliği var.Şirket aracı olarak Focus vardı. D.otm ve arkada oturan insanlar için gerçekten pek iç açıcı değil. Neden böyle konuşuyorum yeni araç Skoda Octavia alındı 1.6 TDI Dsg konfor ve iç mekan olarak hem genişlik hem kullanışlılık bakımından Focus'tan çok önde bir araç. Multimedya ekranının kalitesi de gerçekten çok çok iyi ve kapsamlı bir ekranı var. Ben de Focus derdim taa ki Octavia'ya binene kadar.
Bir iki eksik noktası kapatılsa abi güzel bir otomobil aslında ama ses yalıtımı, iç malzeme ve işçilik ve iç hacim konuları biraz sıkıntılı. Yoksa yol tutuşu, keyif, yüksek sürat stabilitesi olarak gayet iyi bir otomobil. Yazım hataları varsa affolaŞu Focus'un iç hacmi biraz genişlese - ki kasa değişimi yakındır - düşünülebilir kesinlikle Ali.
Bir iki eksik noktası kapatılsa abi güzel bir otomobil aslında ama ses yalıtımı, iç malzeme ve işçilik ve iç hacim konuları biraz sıkıntılı. Yoksa yol tutuşu, keyif, yüksek sürat stabilitesi olarak gayet iyi bir otomobil. Yazım hataları varsa affola