3.5 litre V6 çift turbo motor, 647 hp güç 746 nm tork 7 ileri çift kavrama şanzımanla sunulacakmış. Son hız 347 km imiş.
Vural ak galiba 918 aldı geçen 3.köprünün çıkışın orada sarı bir tane 918 gördüm bundan da alır herhaldeAğırlık da 1385 kg.
Vural Ak alabildi mi acaba bi tane çok merak ettim şindik.
Kiracısı. (10 yıllık galiba)Vural ak intercity istanbul paekin sahibi mi
Ferrari'nin bir satın alım prosedürleri var şiir gibi. Para aracı almaya yetmez, aldıktan sonra da denetim altında kalırsınız, bir kaç tane Ferrari'ye sahip olmuş olmak gerekir, Ferrari ayarında ( modellerini belirtiyorlar ) başka araçlarla tecrübe sahibi olmuş olmanız gerekir, prestij olarak tanınmış bir kişilik olmanız da kriterler arasına girebiliyor, araca şirketin istemediği bir şey yaparsanız kara listeye alınma ihtimaliniz var, aracı elden çıkarırsanız araç hala takip ediliyor ve yeni alacak müşteri de şirket tarafından onay ve takip işlemlerinden geçiyor v.s bir sürü prosedürü var.İlginçtir bu tarz arabalarda para tek başına yeterli olmuyor. Mesela LaFerrari alabilmek için garajında 3-4 tane Ferrari olması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam![]()
Müsteri seviyeleri 8 ve 12 silindir.LaFerrai alabilmek için de en az 5 ferrari sahibi olmanız ve şirketten birisiyle yakın olmanız gerekiyor.Ferrari'nin bir satın alım prosedürleri var şiir gibi. Para aracı almaya yetmez, aldıktan sonra da denetim altında kalırsınız, bir kaç tane Ferrari'ye sahip olmuş olmak gerekir, Ferrari ayarında ( modellerini belirtiyorlar ) başka araçlarla tecrübe sahibi olmuş olmanız gerekir, prestij olarak tanınmış bir kişilik olmanız da kriterler arasına girebiliyor, araca şirketin istemediği bir şey yaparsanız kara listeye alınma ihtimaliniz var, aracı elden çıkarırsanız araç hala takip ediliyor ve yeni alacak müşteri de şirket tarafından onay ve takip işlemlerinden geçiyor v.s bir sürü prosedürü var.
Aynen, alacak kişinin arabayı kullanmasını istiyorlar, kolleksiyoncu istemiyorlarmış. O yüzden bunu bir video ile kanıtlamanız gerekiyor. Ford GT application video diye aratınca çıkıyor baya.ford gt yı bıldıgım kadarıyla parayı veren alamıyor. ford un sızı secmesı gerek
su unlu shemee150 bahsedıyordu hatta vıdeodaAynen, alacak kişinin arabayı kullanmasını istiyorlar, kolleksiyoncu istemiyorlarmış. O yüzden bunu bir video ile kanıtlamanız gerekiyor. Ford GT application video diye aratınca çıkıyor baya.![]()
BU NE CESARETTİR YARABBİM... SENİ TANIMAK İSTİYORUM YİĞİDİM, MUTLAKA ARA BENİ...Bildiğim kadarıyla bu arabayı paranız olsa da alamıyorsunuz. Paranız varsa ama adam değilseniz zaten vermiyorlar. Paranız yoksa ama adamsanız ve daha önce en az 1 Ford pert etmişseniz alabiliyorsunuz ki bu da sanırım beni o şanslı kişi yapıyor