HABER Ford S-MAX | TEST

Reddington

Panpa
15 Eki 2016
1,808
1
4,131
3,770
İstanbul
Marka
MINI
MPV segmentinde gerek Cmax gerek Smax modeli ile bence rakiplerinden çok çok önde modeller üretiyor Ford.
Fiyat fazla mı evet fazlasıyla. Ancak 2.0 lt olduğunda ve donanım seviyeleri de en üstlere çıktıkça binen vergiler kat kat artıyor. Bu da bu rakamlara sebep oluyor. Ancak rakamları uygun da olsa bizim insanımız gider yine sedan araç alır aile otomobili olarak.
 
  • Beğeni
Tepkiler: kenblock

alptamer

Profesör
26 Eki 2016
995
1,903
2,270
İstanbul
Marka
BMW
İlk S-Max'i 7 yıl kullandık. İnanılmaz bir otomobildi. 140 Beygir motoru çok iyidi, çok az yakardı. 6.5 lt ile gezerdik hep, yeni motorun yakıt tüketimi şaşırttı beni.
S-Max Ford'un dinamik otomobillerinden biridir, segmentinin en sportif otomobili olma amacıyla yola çıkmıştı Ford. Yurtdışı basını çok beğenmişti zamanında, hatta Car Of The Year bile oldu. Bunları anlattım çünkü, Ford çok iyi olan bir otomobili geliştirmek zorundaydı ve yaptı. Sadece modern oyuncaklarla donatılmış olmak yetmez çünkü S-Max'in namına. Sevindim, fiyat yüksek olması büyük dezavantaj.

Bu arada otomobilin rakibinin Alhambra olduğunu düşünmüyorum. Galaxy ile Alhambra bence daha uygun bir karşılaştırma. S-Max, Ford'un Alhambra, Sharan gibi otomobillere cevabı değil. Onların cevabı Galaxy.

Edit: Galaxy gelmediği için testte Alhambra ile kafa kafaya denmesine lafım yok, sonuçta Türkiye'de Ford'un tek büyük MPV'si.
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: Cenk

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
17,939
7
51,186
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
  • Beğeni
Tepkiler: Mehmet ve alptamer
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım