Fordun tüm araçları dizide

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1593575
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1593575

Profesör
71
Yen'i dizi cesur ve güzel dikkatimi çekti.Araçlarda ford dan başka araba yok fena reklam yapmışlar :) Ford flex bile var mondeo vignale gelmiş. IMG_4517.PNG

Ford şirketlere diğer markalara göre daha ucuza araba satıyor(muş). belki de kanal böyle yapıp ihtiyacı olan arabaları çok daha ucuza alıyor. :D

Kanal araç satın almaz. Dizilere marka sponsor olur. Kullanılması için tahsis edilir. Cesur ve Güzel dizisinede Ford sponsor olmuş

Esas dexter'a sponsor olduğunda iyi reklam yaptı :D yerli dizilerde de uygulanması güzel olmuş arabanın amblemi komik bir şekilde örtülüyordu çok yapay duruyordu.

Yeni gelen modellerin pazarlamasına ciddi önem vermeye başladı sonunda Ford turkiye, umarım karşılığı alınır

Maalesef bu ülkede karşılığını alamaz. Şu ülke adam gibi yönetilseydi alırdım 2.0 vignale mondeo, 10 yıl tepe tepe kullanırdım. Ama şu şartlarda hele yeni gelecek vergilerle bırak böyle bir aracı almayı, varlığını bile unuturuz.

Maalesef bu ülkede karşılığını alamaz. Şu ülke adam gibi yönetilseydi alırdım 2.0 vignale mondeo, 10 yıl tepe tepe kullanırdım. Ama şu şartlarda hele yeni gelecek vergilerle bırak böyle bir aracı almayı, varlığını bile unuturuz.
Hayalime girse uyanmam biraz daha süreyim diye birde şöyle bir durum var görmediğim bir araç nasıl hayalime girecek internet olmasa varlığından bir haber olacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...