Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Koronavirüsü salgını sebebi ile önemi artan sanal ortam yarışlarında bir skandal yaşandı. Audi Formula E pilotu Daniel Abt’nin yerine bir başkasını yarıştırdığı ortaya çıktı.
Koronavirüs salgını tüm spor branşları gibi motor sporlarını da derinden etkiledi. Ertelenen veya iptal edilen yarışlar sebebi ile hem sporcular hem de izleyiciler mağdur oldu. Belki bu ortamı biraz olsun düzeltmek hem de E-Spor camiasına olan ilgiyi yükseltmek için yapılan Formula E Race at Home Challenge yarışmasında adeta bir skandal yaşandı. Audi Formula E pilotu Daniel Abt, yarışa kendisi yerine bir başkasını soktu. Berlin yarışı sırasında yapılan bu dolandırıcılık sonrası Abt, 10.000 Euro para cezası aldı ve yarıştan diskalifiye edildi. Organizasyonun geliri UNICEF’e yardım olarak gönderilecekti. Abt’nin yerine başka bir e-spor takımından 18 yaşındaki Lorenz...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım