En güzeli boşver, ben aylardır mail alıyorum hiç bir yararını görmedimBen niye hiç mail almıyorum yav?

En güzeli boşver, ben aylardır mail alıyorum hiç bir yararını görmedimBen niye hiç mail almıyorum yav?
Abi sadece benimle alakalı mail gelse sorun yok, benim yorum yaptığım bir konuya birisi benden bağımsız bir yorum yapıyor onun bile maili geliyor. Hani sadece benimle alakalı şeylerle ilgili mail gelse sıkıntı yokMail gelmesi aslında iyi bir şey, bizim gibi forumdan çıkmayanlar için kötü![]()
bildiriyo işte abi kim yorum yapmış diyeAbi sadece benimle alakalı mail gelse sorun yok, benim yorum yaptığım bir konuya birisi benden bağımsız bir yorum yapıyor onun bile maili geliyor. Hani sadece benimle alakalı şeylerle ilgili mail gelse sıkıntı yok![]()
O eziyet be hocam, foruma 1 gün girmeyeyim en az 150-200 mail gelmiş oluyor. 3-5 gün foruma girmeyip maillerden bildirimleri kontrol etmeye çalışan birini düşünemiyorum eyvah eyvahbildiriyo işte abi kim yorum yapmış diye![]()
Çok şükür çözdük de kurtulduk, tüy gibi hafifledim yeminle![]()
otopark için ayrı klasör yaptın ben önce çözemeyince, bütün mailler ayrılıp o olsam de gidiyordu geçici çözümdü. Şimdi ki daha iyi
![]()
Forum ayarlarına tıklayın cevapları e-posta ile bildiri kapayın kesin çözüm ama eski konulardan gelir konuya gidip ayar çekmeniz lazım