Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese iyi geceler öncelikle, 02.01.17 de sıfır polo aldım aracım suan 1100 kmde frenlerimden bazen ses geliyor ıslık gibi bunun nedeni nedir nasıl giderebilirim?
Herkese iyi geceler öncelikle, 02.01.17 de sıfır polo aldım aracım suan 1100 kmde frenlerimden bazen ses geliyor ıslık gibi bunun nedeni nedir nasıl giderebilirim?
Katılıyorum. Kışın çok fazla olumsuz dış etken var. Yazın da toz sebep olabilir, ama araba yıkanınca hemen kesilir. O yüzden tutuşunda veya dengesinde sıkıntı yoksa yaz mevsimini bekleyin derim.
Katılıyorum. Kışın çok fazla olumsuz dış etken var. Yazın da toz sebep olabilir, ama araba yıkanınca hemen kesilir. O yüzden tutuşunda veya dengesinde sıkıntı yoksa yaz mevsimini bekleyin derim.
Bende kıştan dolayı olabileceğini düşünüyorum ama işlevsel olarak bi eksiklik yok çok şükür sertliğide yerinde sadece arada ıslık gibi ses geliyor pazartesi veya salı servise gitcem inşallah