G30 sızmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence güzel olmuş.
Tamam Mercedes biraz cesaretli tasarım konusunda ama yeni E serisinin konsolundaki o devasa, sonradan yapıştırılmış, tabletimsi, emanet ucube ekranı görmektense bunu tercih ederim.

beğendim. getirdiği teknojik yenilikleri ve motor seçenekleri önemli. merakla bekliyorum

Bilemiyorum sadece ben mi böyleyim,araç mükemmel ona laf yok ama bu premium markalarda özellikle Mercedes ve Bmw,yeni kasalarında tüm araçları birbirine benzetmeye başladılar.Eskiden farklı karakterleri farklı ruhları vardı araçların böyle giderse birkaç seneye 5 ile 7 ve E ile S serisini ayıramayacak hale geleceğiz

Bilemiyorum sadece ben mi böyleyim,araç mükemmel ona laf yok ama bu premium markalarda özellikle Mercedes ve Bmw,yeni kasalarında tüm araçları birbirine benzetmeye başladılar.Eskiden farklı karakterleri farklı ruhları vardı araçların böyle giderse birkaç seneye 5 ile 7 ve E ile S serisini ayıramayacak hale geleceğiz
ben c ve s'i önden dikkatli bakmazsam bazen ayıramıyorum. arkadan da c ve e'yi :D

Böyle spor jant falan değilde normal insan ebadında güzel, zarif bir jant, ahşap iç döşeme ile çok daha iyi durcaktır şahsen normal Bmw lerin m paketleri çok itici geliyor Amg lerde dahil. Yani ne çok güzel olmuş ne çok kötü param olmadığı için pek düşünmüyorum.

Ya bu Mercedes sevenlerin de BMW'nin iç mekanına laf atması hiç bitmeyecek sanırım. Adamların tasarım anlayışı bu arkadaş. Önemli olan tasarımın ne olduğu değil kalitesidir. 1-3-5-7 de olsa birbirlerine benzerler ama yukarı doğru çıktıkça da kalitesi artar malzemelerin, bu kadar basit. Zaten klima tuşları falan 7 serisindeki gibi dokunmatk muhtemelen.

Öyle bir şey yok, önce tasarım sonra kalite. AMC Eagle wagon çok kalitedir her şeyi krom. :cool:
BMW de bu iç dizaynı değiştirmeli artık. Yıllardır kasa değişiyor, içi aynı. Düğmeler bile ..

Nasıl bir şey yok? Tasarım denen şey görecelidir, bazısı sever bazısı sevmez. Kalite dediğinse göreceli değildir. Dolayısıyla kalite>dizayn. Sen sevmiyor olabilirsin ama seven bir dünya adam var. Ben de Mercedeslerin içini sevmiyorum, ama değiştirmeliler diye bir yorum da yapmıyorum. Kaliteli olduktan sonra önemi yok çünkü bana göre.

Yeni E gibi. Buda 3 ve 7 serisini harmanlamışlar. F10 Kasanın bir ağırlığı vardı daha iyiydi bence (özellikle M paket olanlar)

Valla küçük 7 geliyor ama iş fiyat kısmına gelince bu sefer zorlanabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...