Gazi'ye yapılan Terbiyesizlik!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tlhgmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tlhgmz

Asfalt Kurutucu
45
28
Youtube'da dolaşırken böyle bir videoyla karşılaştım siz bu video hakkında neler düşünüyorsunuz

Gazimiz kusurumuza bakmasın, cüretimizi de mazur görsün fakat bir isim hatırlatmak isterim: Havranlı Koca Seyit.
http://www.hurriyet.com.tr/18-mart-...asi-kimdir-ataturk-ile-neler-konustu-28483031

İsmi savaştan önce de Koca Seyit idi, sonra da. Onu kimse Gazi Seyit olarak anmaz. Gazilik kartı da yoktur. Hakkında bulduğunuz bulabileceğiniz tüm bilgi üç beş sayfayı geçmez. Bu güne kadar elimize geçen en net bilgi de kendisine teklif edilenleri reddetmiş olması.
Sadece kolundan ufacık bir sıyrıkla yaralanan arkadaşımın 2 yakınının memur yapılıp tüm borçları ödendikten sonra üzerine bir de nakdi yardım yapıldığını göz önünde bulundurursak, devletin bir kaymakamının -ki mülki idare amiridir, başka bir deyişle komutanındır- kapısında 20 dakika beklemişsin çok mu?

Video bana oldukça kurmaca geldi. İzlerken aldığım hissiyat bu olmakla birlikte 15 Temmuz Gazisi dediğimiz bir kişinin böyle bir şey yapmış olması da beni şaşırttı. O gece "Ya devlet başa ya kuzgun leşe" diyerek sokaklara dökülen insanların devletin büyüklerine kolayca ulaşabilir olmasına rağmen ki; kendisi de söylüyor Vali'ye bu olayı anlatmak istememiş olmasına rağmen böyle bir video çekip kamuoyuna lanse etmesi abesle iştigaldir. Ayıp olmasın diye Vali'ye anlatmayacaksın, Video çektirip YouTube'a atacaksın. Bütün bunlarla birlikte vatanperver olacaksın. İlginç o_O

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...