Hayatta almayacağım bir araba çıktı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
metinde yazdığı gibi belki hayat sana sürprizler hazırlıyordur.Ekli dosyayı görüntüle 10460 hayalime ulaşacağımı sanmıyorum
Bir site hazirlamis arkadas herhalde onedio gibi anladigim kadariylaTeknogig ne oluyor YouTube kanalı filan mı acaba
teknoloji ile alakalı haberleri sitemizde paylaşıyoruz.Buna ek olarak testlerlerde siteyi destekliyoruz.Teknogig ne oluyor YouTube kanalı filan mı acaba
Anladım hocam hayırlı uğurlu olsun internet sitesiteknoloji ile alakalı haberleri sitemizde paylaşıyoruz.Buna ek olarak testlerlerde siteyi destekliyoruz.
çok teşekkür ederim destek için.Anladım hocam hayırlı uğurlu olsun internet sitesi
çok teşekkür ederim destek için.
Yorumunuz için teşekkürler.Diğer testlerde eleştirnizi göz önünde bulunduracağız.Ne yazıkki seçeneklerde japon arabası yok.Bence soru sayisi, secenek sayisi ve cikti sayisi yeterince fazla degil, Toplam kac farkli sonuc cikabiliyor bilmiyorum ama Mesela hic japon arabasi cikmamis.
Gelecekteki sahip olacağın arabayı tahmin ediyoruz!
Sonucun: Ford Mustang classic 1967
Sen tam bir nostalji delisisin.Bu yüzden Ford Mustang classic 1967.BU arabadan başakası seni mutlu edemez.Çünkü senin evinin yada odanın köşelerinde her zaman maziye dair hatıralar bulamk çok kolay.Gelecekle geçmişi sen es geçmişsin.Senin için varsa yoksa hatıralar.Yinede gelecekte bir yerlede bu araba seni bekliyor.Sakın bu arabaya ulaşmak hayal diye düşünme,gelecek belki sana sürprizler hazırlamakla meşguldür.
Bu arada italyan da bekleriz Alfa meselaYorumunuz için teşekkürler.Diğer testlerde eleştirnizi göz önünde bulunduracağız.Ne yazıkki seçeneklerde japon arabası yok.
@alfhonso bunu beğendiBu arada italyan da bekleriz Alfa mesela
@mcanerg @saracer Mustang klubüne hoşbulduk, ben de Nostaji'nin müdavimi çıktım.Yalnız şaka maka Arteon, F-Pace dediler, onlardan kat kat iyi Mustang, sonuçtan çok olmasa da memnunum.Şaka bir yana gelecekteki araba belli 2015-2020 Toyota Corolla bir sürü burnu sümüklü bebeBu arada iki şık arasında kaldıklarımı alternatiflerine göre tekrar seçtim RS7.Mustang ile daha iyiydim.Bence soru sayisi, secenek sayisi ve cikti sayisi yeterince fazla degil, Toplam kac farkli sonuc cikabiliyor bilmiyorum ama Mesela hic japon arabasi cikmamis.
Gelecekteki sahip olacağın arabayı tahmin ediyoruz!
Sonucun: Ford Mustang classic 1967
Sen tam bir nostalji delisisin.Bu yüzden Ford Mustang classic 1967.BU arabadan başakası seni mutlu edemez.Çünkü senin evinin yada odanın köşelerinde her zaman maziye dair hatıralar bulamk çok kolay.Gelecekle geçmişi sen es geçmişsin.Senin için varsa yoksa hatıralar.Yinede gelecekte bir yerlede bu araba seni bekliyor.Sakın bu arabaya ulaşmak hayal diye düşünme,gelecek belki sana sürprizler hazırlamakla meşguldür.
vol 2 de koyarız istediğiniz İtalyan olsunBu arada italyan da bekleriz Alfa mesela
Çok teşekkürler üstat.S90 çıktı. Açıkçası ilk kez bir test fikirlerimle uyuştu fakat bunun sebebi kombinasyonların ve ona bağlı sonuçların az olması olabilir. Testin ayrıntıları artarsa veya duygusallık yerine gerçekçi bir bakış açısıyla yeni testler hazırlanırsa çok ilgi çekici olabilir. Elinize sağlık.