Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bak bakayım beğenceğin bişi olursa konuşalım
Kişisel beğeniyle alakalı ama ben eklentileri pek sevmiyorum. Olursa da ufak parçalar. İlk videodaki sarı arabadakiler gibi örneğin ya da toyota'nın kendi ürünleri gibi:D gene ilk videoda 40.saniyede çıkan jant güzel. Bence o tarz düz ve çok kollu jantlar chr'ye yakışıyor. Toyotanın kendi videosunda da farklı renkte çıkartma gibi şeyler var ya onlar güzel ama çok para isterler onun yerine folyoyla, iyi işçilikle istenilen yere istenilen renk vs yapılabilir :D

Dur dur yapacak o bişeyler :D
Modifiyeye hevesli biri değilim ama chr'ın kendinden gelen bi rocket bunny havası var, araba beni pıstırın diyor :D :D

Corolla konusu geçince akşamüzeri bir bakayım dedim diğer ülkelerde hangi seçenekleri var. 1.33 bize özgü bir seçenek mi diye merak ettim birazda. Benzin fiyatları ve vergiler sağ olsun(!).
*İngiltere'de Corolla satılmıyor. Sedan olarak Avensis ve Mirai var.
**İtalya'da, İspanya'da, İsveç'te, İsviçre'de, Fransa'da Corolla satılmıyor hatta sedan araba yok.
Kuzey ve Batı Avrupa ülkelerinde Prius'un 4 farklı modeli varmış (Prius, Prius+, Prius+ wagon, Plug-in Prius).

-Almanya; 1.6 manuel, 1.6 cvt.
-Bulgaristan; 1.33 manuel, 1.6 manuel, 1.6 cvt, 1.4d4 manuel.
-Sırbistan; 1.33 manuel, 1.6 manuel, 1.6 cvt, 1.4d4 manuel.
-Romanya; 1.33 manuel, 1.6 manuel, 1.6 cvt, 1.4d4 manuel.
-Yunanistan; 1.33 manuel, 1.6 manuel, 1.6 cvt, 1.4d4 manuel.
-Ukrayna; 1.33 manuel, 1.6 manuel, 1.6 cvt.
-Rusya; 1.33 manuel, 1.6 manuel, 1.6 cvt, 1.8 cvt.
1.8 motor eski Corollalarda vardı, hatta 2 nesil önceki Corolla'da Corolla TS (Toyota Sport) adıyla gelmişti tek kapı hb olarak ama devam ettiğini bilmiyordum.

Görünüşe göre Doğu Avrupa sınıflandırmasına dahil edilmişiz. Ek olarak dizel mmt ile alınabiliyor Türkiye'de, onlarda sadece manuel.

Alta 1.8-1.6-1.33'ün verilerini görsel olarak ekledim. Yalnız 1.6 132bg 160nm tork olarak geçiyor her yerde, Toyota.ru'da daha düşük yazıyor veriler. Motor kodu aynı halbuki.

Ekli dosyalar

• corollaRU.jpg
    corollaRU.jpg
    114.2 KB · Görüntüleme: 76
11. 54 teki baya güzel bence. Frozen grey rengi andırdı bana, ki o rengi orjinal alsan eminim çok pahallıdır.

aynen harika duruyor, matlaştırılmış halini Türkiyede alamıyormuşsun videonun bi yerlerinde bahsetmiştii sanırsam avrupada 12bin euro civarındaymış ama Türkiyede yokmuş falan filan, ama bayıldım ben. Benim arabada ufak tefek güneş yanıkları var, şöyle bi griye kaplatmayı isterim cidden

Kişisel beğeniyle alakalı ama ben eklentileri pek sevmiyorum. Olursa da ufak parçalar. İlk videodaki sarı arabadakiler gibi örneğin ya da toyota'nın kendi ürünleri gibi:D gene ilk videoda 40.saniyede çıkan jant güzel. Bence o tarz düz ve çok kollu jantlar chr'ye yakışıyor. Toyotanın kendi videosunda da farklı renkte çıkartma gibi şeyler var ya onlar güzel ama çok para isterler onun yerine folyoyla, iyi işçilikle istenilen yere istenilen renk vs yapılabilir :D

Modifiyeye hevesli biri değilim ama chr'ın kendinden gelen bi rocket bunny havası var, araba beni pıstırın diyor :D :D
images

Bundan sonra ilk defa bi Toyota'yı beğendim oda chr imkan olsa almak isterim :)

Ben de farkediyorum fena böyle bir alçaltma yakışıcak gibi.Fakat o altyapıya kıyamam gayet başarılı @berkertekin ve @
images

Bundan sonra ilk defa bi Toyota'yı beğendim oda chr imkan olsa almak isterim :)
İmkan olursa bir ara buluşursak alırım ibizanı alırsın c-hr ı Hayatımda daha hiç seat kullanmadım

Ben de farkediyorum fena böyle bir alçaltma yakışıcak gibi.Fakat o altyapıya kıyamam gayet başarılı @berkertekin ve @

İmkan olursa bir ara buluşursak alırım ibizanı alırsın c-hr ı Hayatımda daha hiç seat kullanmadım
Aslında burak ertemin coilover'ı gibi bi şey yapılabilir hem kaliteden ödün vermezsin hem de istediğin zaman yükseltip alçaltabilirsin. Maliyeti nasıl olur bilmiyorum tabi :D
Zonguldak'ta oldukca var duster :D
Böyle yolda sert ve alçak araba düşünemiyorum :D
Suyun kaynıyor mustafa:)
Valla anlamadım ndkfmdkf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...