Ostersund gelmişti diye hatırlıyorum Temmuzlar sizin olsun başkanımbiz her seferinde real madridleri dortmundları juventusları seçiyoz iyi kura gelmiş![]()

Ostersund gelmişti diye hatırlıyorum Temmuzlar sizin olsun başkanımbiz her seferinde real madridleri dortmundları juventusları seçiyoz iyi kura gelmiş![]()
Doktorun chr'ye bi coilover+spacer şart![]()
Dur dur yapacak o bişeylerDoktorun chr'ye bi coilover+spacer şart![]()
Kişisel beğeniyle alakalı ama ben eklentileri pek sevmiyorum. Olursa da ufak parçalar. İlk videodaki sarı arabadakiler gibi örneğin ya da toyota'nın kendi ürünleri gibi
Bak bakayım beğenceğin bişi olursa konuşalım
Modifiyeye hevesli biri değilim ama chr'ın kendinden gelen bi rocket bunny havası var, araba beni pıstırın diyorDur dur yapacak o bişeyler![]()
11. 54 teki baya güzel bence. Frozen grey rengi andırdı bana, ki o rengi orjinal alsan eminim çok pahallıdır.
11. 54 teki baya güzel bence. Frozen grey rengi andırdı bana, ki o rengi orjinal alsan eminim çok pahallıdır.
Kişisel beğeniyle alakalı ama ben eklentileri pek sevmiyorum. Olursa da ufak parçalar. İlk videodaki sarı arabadakiler gibi örneğin ya da toyota'nın kendi ürünleri gibigene ilk videoda 40.saniyede çıkan jant güzel. Bence o tarz düz ve çok kollu jantlar chr'ye yakışıyor. Toyotanın kendi videosunda da farklı renkte çıkartma gibi şeyler var ya onlar güzel ama çok para isterler onun yerine folyoyla, iyi işçilikle istenilen yere istenilen renk vs yapılabilir
Modifiyeye hevesli biri değilim ama chr'ın kendinden gelen bi rocket bunny havası var, araba beni pıstırın diyor![]()
![]()
oralata anca jeep tarzı arabalar keser. Tarla gibi yol ancaBeyler tipik Zonguldak yollari.. Buraya focus bile fazla. Sehrin merkezi.. Bir de 17 inc jant almayi dusunuyorum neyime gerek.. @alfhonso
Ekli dosyayı görüntüle 8910 Ekli dosyayı görüntüle 8911
Ekli dosyayı görüntüle 8912
Pick up ya da jip lazim zaten. Bu sadece bir kismi daha bunun gibi cok yol var. Focus'un konforu bu yollarda uzmuyor beni. Istanbul'a falan gidince yollari cok konforlu geliyor banaoralata anca jeep tarzı arabalar keser. Tarla gibi yol anca
Çare dusterBeyler tipik Zonguldak yollari.. Buraya focus bile fazla. Sehrin merkezi.. Bir de 17 inc jant almayi dusunuyorum neyime gerek.. @alfhonso
Ekli dosyayı görüntüle 8910 Ekli dosyayı görüntüle 8911
Ekli dosyayı görüntüle 8912
Ben de farkediyorum fena böyle bir alçaltma yakışıcak gibi.Fakat o altyapıya kıyamam gayet başarılı @berkertekin ve @Kişisel beğeniyle alakalı ama ben eklentileri pek sevmiyorum. Olursa da ufak parçalar. İlk videodaki sarı arabadakiler gibi örneğin ya da toyota'nın kendi ürünleri gibigene ilk videoda 40.saniyede çıkan jant güzel. Bence o tarz düz ve çok kollu jantlar chr'ye yakışıyor. Toyotanın kendi videosunda da farklı renkte çıkartma gibi şeyler var ya onlar güzel ama çok para isterler onun yerine folyoyla, iyi işçilikle istenilen yere istenilen renk vs yapılabilir
Modifiyeye hevesli biri değilim ama chr'ın kendinden gelen bi rocket bunny havası var, araba beni pıstırın diyor![]()
![]()
İmkan olursa bir ara buluşursak alırım ibizanı alırsın c-hr ı Hayatımda daha hiç seat kullanmadım![]()
Bundan sonra ilk defa bi Toyota'yı beğendim oda chr imkan olsa almak isterim![]()
Zonguldak'ta oldukca var dusterÇare duster![]()
Suyun kaynıyor mustafaÇare duster![]()
Aslında burak ertemin coilover'ı gibi bi şey yapılabilir hem kaliteden ödün vermezsin hem de istediğin zaman yükseltip alçaltabilirsin. Maliyeti nasıl olur bilmiyorum tabiBen de farkediyorum fena böyle bir alçaltma yakışıcak gibi.Fakat o altyapıya kıyamam gayet başarılı @berkertekin ve @
İmkan olursa bir ara buluşursak alırım ibizanı alırsın c-hr ı Hayatımda daha hiç seat kullanmadım
Böyle yolda sert ve alçak araba düşünemiyorumZonguldak'ta oldukca var duster![]()
Valla anlamadım ndkfmdkfSuyun kaynıyor mustafa![]()
Faça şahinciler var yerle bitişikBöyle yolda sert ve alçak araba düşünemiyorum![]()