Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet 5 ileri şanzıman uzun yolda kesinlikle 6 yı arıyorum.105 2000 devir ya uyuz oluyorum.Gerçi 3000 devir çevirirken 4,0 instant cons la gidiyor.İlginç bir motor ne dizel gibi gidiyor ne de giden dizeller gibi yakıyor.Altında 1,6 atmosferik gibi ara hızlanıyorsun ama 1,5 dci gibi yakıyorsun nası??
Deminden beri "instant cons"nedemek onu anlamaya çalışıyorum:Dsimdi geldi anlık tüketim olduğu:D

Arkadaşlar selamlar iyi geceler. İzmir'den öğlen çıktık yola, oraya buraya uğraya uğraya eve akşam geldik. Tek şoför olarak geldim. Haliyle yorgunluk filan oluyor biraz. :) 25 bildirimin peşinden koşmam zaman aldı. Şööyle toplu cevap bırakayım şuraya:

Abi hanımefendi senin için özel biri sanırım:rolleyes:
Tüm hanımefendiler özel biridir :)
19-22 yaş arası oldukça kilo almıştım, insanların ne dediğine ne yaptığına pek takılmam fakat 100 kiloyu geçmiştim...
Ben 100 kiloyu lise 1'de geçtim nedir yani :D
Beşiktaş'ın rakipleri
Monaco
Porto
Redbull Leipzig
Hiç içime sinmiyor. 1. de olabiliriz, 4. de. Tamamen sakarlık seviyemizle alakalı. Top 5 bant döner gol atamazdık, gelip çaat atarlardı. Yapma Tolga derdik, ölmüşlerine giderdik filan. Bu tarz geleneklerimizden sıyrılamazsak en iyi ihtimal 3.lüko_O Ama iyi kadroyla denk gelip her maç çatır çatır oynayıp ucu ucuna da olsa kazanırsak (ki Real'i PSG'yi yenmek gibi ütopik değil) alır yürürüz. :)
Ben de farkediyorum fena böyle bir alçaltma yakışıcak gibi.Fakat o altyapıya kıyamam gayet başarılı @berkertekin ve @

İmkan olursa bir ara buluşursak alırım ibizanı alırsın c-hr ı Hayatımda daha hiç seat kullanmadım
Frenlere çalış sen frenlere. O işe bir çare bulman lazım dr. :)
Hastasıyım bu şanzımanın 3-4-5 çat çat debriyajsız geçiyor şıkır şıkır.Keşke işte 6 ileri olsaydı.Haa evet aşırı sessiz bir motor. @berkertekin abi de bindi benim pederin arabaya ilk dediği şey o oldu onun da
Evet dedim.

Arz ederim.

Hiç içime sinmiyor. 1. de olabiliriz, 4. de. Tamamen sakarlık seviyemizle alakalı. Top 5 bant döner gol atamazdık, gelip çaat atarlardı. Yapma Tolga derdik, ölmüşlerine giderdik filan. Bu tarz geleneklerimizden sıyrılamazsak en iyi ihtimal 3.lüko_O Ama iyi kadroyla denk gelip her maç çatır çatır oynayıp ucu ucuna da olsa kazanırsak (ki Real'i PSG'yi yenmek gibi ütopik değil) alır yürürüz. :)
Leipzig iyi oldu ortamı iyice ana baba gününe çevirdi.Şans yaver giderse bişiler olabilir.Diğer gruplara bakınca direk 3 veya 4 oluyorsun zaten.İyidir iyi Cl deyiz abi kek 2. olunmuyor biliyon

Passat bakımdan gelmiş :D 34.000km bakımı yapıldı. Pazar günü bende yollar düşerim ilk eskişehir ordan da kaş tarafına geçecez bakalım kaç litre yakacaz ve kaç depo benzin harcayacaz benim tahminim yaklaşık 3.5 depo benzin yeriz gibi duruyor :D:D. Bu arada bizim R-Line hala üretime girmemiş gözüküyor bu gidişle şimdiki 45.000km gibi satılacak :D:D.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...