Valla bakamam doktur bey çok üşendim .Nolur ya bakıver Şu an neşet ertaş açmış yatıyorum
Valla bakamam doktur bey çok üşendim .Nolur ya bakıver Şu an neşet ertaş açmış yatıyorum
Tirok capturdur.Renault ağlasınValla bakamam doktur bey çok üşendim .
Captur nere T-ROC nere yav .Tirok capturdur.Renault ağlasın
-Douglas Adams
Herşey boyut değil işlevi mi diyorsun anlayamadım??Captur nere T-ROC nere yav .
Aynen öyle boyutları çok yakın olabilir ama işlevleri çoooook farklı .Herşey boyut değil işlevi mi diyorsun anlayamadım??
Capturun makyajlısı fena olmamış yahuCaptur nere T-ROC nere yav .
Ben işlevden çok boyutçuyum ceyhunum.. Bu arada Vw nin arteon,tirok yüzlerini sevdim.Böyle devam etmelerini diliyorum.. Alman hissettiriyor nasıl ki auidi nin tasarım dili tam bir almansaAynen öyle boyutları çok yakın olabilir ama işlevleri çoooook farklı .
Yok be abi araba zaten çok iyi değildi daha da batırmışlar yahu R-Link yerine Dacia'daki aftermarket gibi duran ekranı takmak nedir ya .Capturun makyajlısı fena olmamış yahu
tabi t rec degil ama
Deminden beri "instant cons"nedemek onu anlamaya çalışıyorumsimdi geldi anlık tüketim olduğuEvet 5 ileri şanzıman uzun yolda kesinlikle 6 yı arıyorum.105 2000 devir ya uyuz oluyorum.Gerçi 3000 devir çevirirken 4,0 instant cons la gidiyor.İlginç bir motor ne dizel gibi gidiyor ne de giden dizeller gibi yakıyor.Altında 1,6 atmosferik gibi ara hızlanıyorsun ama 1,5 dci gibi yakıyorsun nası??
Touareg'de bu şekilde gelecek Jetta'da ama diğer modeller hakkında senle özelden konuşuruz sonra .Ben işlevden çok boyutçuyum ceyhunum.. Bu arada Vw nin arteon,tirok yüzlerini sevdim.Böyle devam etmelerini diliyorum.. Alman hissettiriyor nasıl ki auidi nin tasarım dili tam bir almansa
Cam tavan koymuş sanruuf görünümlü küçük birşeyYok be abi araba zaten çok iyi değildi daha da batırmışlar yahu R-Link yerine Dacia'daki aftermarket gibi duran ekranı takmak nedir ya .
Üşengeçliğimi yendim Captur 4122 < Juke 4135 < T-roc 4183 < Q2 4190< C-hr 4360<Qq 4394 < Tiguan 4486 vs vs ceyhunum yükseklerdeyim duyamıyorum seniTouareg'de bu şekilde gelecek Jetta'da ama diğer modeller hakkında senle özelden konuşuruz sonra .
Tüm hanımefendiler özel biridirAbi hanımefendi senin için özel biri sanırım
Ben 100 kiloyu lise 1'de geçtim nedir yani19-22 yaş arası oldukça kilo almıştım, insanların ne dediğine ne yaptığına pek takılmam fakat 100 kiloyu geçmiştim...
Hiç içime sinmiyor. 1. de olabiliriz, 4. de. Tamamen sakarlık seviyemizle alakalı. Top 5 bant döner gol atamazdık, gelip çaat atarlardı. Yapma Tolga derdik, ölmüşlerine giderdik filan. Bu tarz geleneklerimizden sıyrılamazsak en iyi ihtimal 3.lük Ama iyi kadroyla denk gelip her maç çatır çatır oynayıp ucu ucuna da olsa kazanırsak (ki Real'i PSG'yi yenmek gibi ütopik değil) alır yürürüz.Beşiktaş'ın rakipleri
Monaco
Porto
Redbull Leipzig
Frenlere çalış sen frenlere. O işe bir çare bulman lazım dr.Ben de farkediyorum fena böyle bir alçaltma yakışıcak gibi.Fakat o altyapıya kıyamam gayet başarılı @berkertekin ve @
İmkan olursa bir ara buluşursak alırım ibizanı alırsın c-hr ı Hayatımda daha hiç seat kullanmadım
Evet dedim.Hastasıyım bu şanzımanın 3-4-5 çat çat debriyajsız geçiyor şıkır şıkır.Keşke işte 6 ileri olsaydı.Haa evet aşırı sessiz bir motor. @berkertekin abi de bindi benim pederin arabaya ilk dediği şey o oldu onun da
Ama benim boy 1.71 işte orada sıkıntı varBen 100 kiloyu lise 1'de geçtim nedir yani
Yav alırız sporta nedir yaniFrenlere çalış sen frenlere. O işe bir çare bulman lazım dr.
Leipzig iyi oldu ortamı iyice ana baba gününe çevirdi.Şans yaver giderse bişiler olabilir.Diğer gruplara bakınca direk 3 veya 4 oluyorsun zaten.İyidir iyi Cl deyiz abi kek 2. olunmuyor biliyonHiç içime sinmiyor. 1. de olabiliriz, 4. de. Tamamen sakarlık seviyemizle alakalı. Top 5 bant döner gol atamazdık, gelip çaat atarlardı. Yapma Tolga derdik, ölmüşlerine giderdik filan. Bu tarz geleneklerimizden sıyrılamazsak en iyi ihtimal 3.lük Ama iyi kadroyla denk gelip her maç çatır çatır oynayıp ucu ucuna da olsa kazanırsak (ki Real'i PSG'yi yenmek gibi ütopik değil) alır yürürüz.
üşendim ya kusura bakmaDeminden beri "instant cons"nedemek onu anlamaya çalışıyorumsimdi geldi anlık tüketim olduğu
Beyler tipik Zonguldak yollari.. Buraya focus bile fazla. Sehrin merkezi.. Bir de 17 inc jant almayi dusunuyorum neyime gerek.. @alfhonso
Ekli dosyayı görüntüle 8910
Ekli dosyayı görüntüle 8911
Ekli dosyayı görüntüle 8912