Avrupa'dan kötü sürüş örnekleri. Türkiye'ye gelseler kafayı yerler 

Abbooww.. Altın semer de vursan o lastikler değişmezheyt be havaya bak. Ferrariden inermiş gibi havan olmuştur valla
bi sonrakin de önlere 30 arkalara 32 basarım o zaman.
lastikler 6 7 bin kmde falan. Lastiklerimiz Bridgestone b330 belki yapısından olabilir lastiğin.
Çok sağ ol abi. Çok yardımcı oldun teşekkür ederim.
Bi v8 bloktan da kenef yaparsak tam olurEkli dosyayı görüntüle 8762
Evine bundan yaptırmak isteyen illaki çıkar burdan.
Bu ve bunun gibi otomobil parçalarından mobilya/sehpa/lavabo yapma fikri uzun zamandır aklımda ama zamanım yok. Hem sanayi kısmına hakim olman lazım ki ucuza alasın, hem de bunu mobilyaya dönüştürecek usta bulmak lazım. Tabi bir de böyle özel üretim mobilyaları alacak müşteri bulmalı İşin iki ayağında da kazık yemeden ve ustayı ile kavga etmeden atlatırsan güzel para bırakabilir diye düşünüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 8762
Evine bundan yaptırmak isteyen illaki çıkar burdan.
Meridian da fena değildir ayrıca Audi'lerde olan Bang&Olufsen'de güzeldir tabii Q7'de ve A8'de olanlardan bahsediyorum.Mark&Levinson ses sistemi fenaymış ya.Bowers&Wilkins in ardından rahat 2.liğe koyarım
Denk gelmedim dikkat ederimMeridian da fena değildir ayrıca Audi'lerde olan Bang&Olufsen'de güzeldir tabii Q7'de ve A8'de olanlardan bahsediyorum.
Toyota'nın stok ses sitemi de gayet başarılı değil mi ? Çoğu markadan iyi benceDenk gelmedim dikkat ederim
Harbiden kafayı yerlerAvrupa'dan kötü sürüş örnekleri. Türkiye'ye gelseler kafayı yerler
Corolladaki ortalama.Sesi bayağı yüksek verebiliyor fakat kalite düşük.C-hr daki ses kalitesi iyi yüksek veremiyor ama.Ortalama 6 falan 10 üzerindenToyota'nın stok ses sitemi de gayet başarılı değil mi ? Çoğu markadan iyi bence![]()
Eski sahibi arkadaşım o arabanın pek temiz olduğuna inanmıyorum@ibougur makine güzelde km'yi görünceye kadardı
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...m3-phoenix-yellow-2003-smg-ii-469785939/detay
Bu normal yahu bunda ne var bizim burda da belediye ekipleri çayır çimen sularken rica ediyoruz araba nin üstüne bi yol su tutu veriyorlar sevabına