Patlarsın bebekim pratikle teorik çok ayrı şeyler.Şöyle 100-150 hp le başla ondan sonra hayallerine doğru yükselirsin.Bizde böyle valla A ile B ile napcam ya haa ama dersin 208 GTi by PS yada Clio V6 orda bi destur çekeriz işte.
Patlarsın bebekim pratikle teorik çok ayrı şeyler.Şöyle 100-150 hp le başla ondan sonra hayallerine doğru yükselirsin.Bizde böyle valla A ile B ile napcam ya haa ama dersin 208 GTi by PS yada Clio V6 orda bi destur çekeriz işte.
Patlarsın bebekim pratikle teorik çok ayrı şeyler.Şöyle 100-150 hp le başla ondan sonra hayallerine doğru yükselirsin.
O zaman Fiesta Red rica edeceğimPatlarsın bebekim pratikle teorik çok ayrı şeyler.Şöyle 100-150 hp le başla ondan sonra hayallerine doğru yükselirsin.
Valla kimse senin canını yerde bulmadı.Abin olarak önerim; öyle 200 nm torku geçmeyecek manuel bir şeyle başlamanı isterim.O zaman Fiesta Red rica edeceğim.
Yav ben patlamam canım nolcak alırız bir Golf R 100 liraya missssValla kimse senin canını yerde bulmadı.Abin olarak önerim; öyle 200 nm torku geçmeyecek manuel bir şeyle başlamanı isterim.
Patlamam kanka diyip 2000 model toledosunu ehliyetinin ilk yılında satıp.2015 focus alan arkadaşımın arabada toplamda 30 k lık hasar kaydı var. 2 kere otoban inişinde bir kere de Ege üniversitesini forum bornovaya bağlayan yolda patladı.En son kazada Ege üniversitesinin içinden çıkardık arabayı.Üzülürsün :/Yav ben patlamam canım nolcak alırız bir Golf R 100 liraya missss.
Bizim için olanıda güzel.
Şekillendirme değil direk bozgunculuk bunun tabiri.Doğal insan duygusundan kaynaklanıyor; Kıskanma. Geldikleri yerde kendilerinin mülteci insanların refahı yüksek yaşaması dokunuyor isyan ediyorlar.Bizim için olanıda güzel.
Almanya için olanı buda.
Çok kültürlülük denen şeyin kötü tarafı maalesef bunlar. Almanya'da çok belli oluyor... Fransa'da da öyledir muhtemelen.
Benim mantığım almıyor kimse kusura bakmasın. Sen Afrika'dan, Arap ülkesinden kalkıp geleceksin. Geldiğin yeri şekillendirmeye çalışacaksın. Geldiği yere aynen yollanmalı öylesi. Birileri bir yere gidiyorsa oraya uyum sağlamalı, gittikleri yer onlara değil.
Kaç gündür rs3 le oynuyolar yeniside ateş ediyozaten ağızım sulana sulana bakıyorumSonuçlar beklendiği gibi olmuş..
Rs3 çok güzel alet.. Açıkçası premium hothatch alacağım zaman m2 ile rs3 arasında tercih yapmakta zorlanabilirdim.Kaç gündür rs3 le oynuyolar yeniside ateş ediyozaten ağızım sulana sulana bakıyorum
Çok uzak değil, Kocaeli.Nereye taşındın abibende dönüş çapı uzadı diyince baya kötü oldu sandım abi i20 nin fena değil yani
bişeycik olmaz abi 1 manevra fazla yaparsın
sevindim abi memnun kalmana maşallah
![]()