Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav ben patlamam canım nolcak alırız bir Golf R 100 liraya missss :rolleyes:.
Patlamam kanka diyip 2000 model toledosunu ehliyetinin ilk yılında satıp.2015 focus alan arkadaşımın arabada toplamda 30 k lık hasar kaydı var. 2 kere otoban inişinde bir kere de Ege üniversitesini forum bornovaya bağlayan yolda patladı.En son kazada Ege üniversitesinin içinden çıkardık arabayı.Üzülürsün :/

Bizim için olanıda güzel.

Almanya için olanı buda.
Çok kültürlülük denen şeyin kötü tarafı maalesef bunlar. Almanya'da çok belli oluyor... Fransa'da da öyledir muhtemelen.

Benim mantığım almıyor kimse kusura bakmasın. Sen Afrika'dan, Arap ülkesinden kalkıp geleceksin. Geldiğin yeri şekillendirmeye çalışacaksın. Geldiği yere aynen yollanmalı öylesi. Birileri bir yere gidiyorsa oraya uyum sağlamalı, gittikleri yer onlara değil.

Son düzenleme:
Bizim için olanıda güzel.

Almanya için olanı buda.
Çok kültürlülük denen şeyin kötü tarafı maalesef bunlar. Almanya'da çok belli oluyor... Fransa'da da öyledir muhtemelen.

Benim mantığım almıyor kimse kusura bakmasın. Sen Afrika'dan, Arap ülkesinden kalkıp geleceksin. Geldiğin yeri şekillendirmeye çalışacaksın. Geldiği yere aynen yollanmalı öylesi. Birileri bir yere gidiyorsa oraya uyum sağlamalı, gittikleri yer onlara değil.
Şekillendirme değil direk bozgunculuk bunun tabiri.Doğal insan duygusundan kaynaklanıyor; Kıskanma. Geldikleri yerde kendilerinin mülteci insanların refahı yüksek yaşaması dokunuyor isyan ediyorlar.

Videoları hazırlayanlar güzel iş çıkarmış ama bir kez daha anladım ki bizim Türk milletinin çoğunluğundan bir cacık olmaz.. Okey masasına dördüncü, kıraathaneye dedikoducu, şeyhin önünde gerici, hain siyasetçinin önünde ... yalayıcıdan başka bir halt olmaz.

Son düzenleme:
Bu nedir be arkadaş.

Ekli dosyalar

• 58cf0e0e63706f9f52c45647095fb546.jpg
    58cf0e0e63706f9f52c45647095fb546.jpg
    224.1 KB · Görüntüleme: 88
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...