Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Canlanmış buralar:Dne güzel:D
Okullar başlamadan istanbulda otopark buluşması yapsak kimler gelebilir? Ulaşımı kolay bir yerde.

Son sayfalarda iki yarama tuz basılmış
1-turanza
2-dsg
Ya 4 sene dolsun da eli yüzü düzgün bir lastiğe geçelim diye bekliyorum. Bizdeki turanzalar 2buçuk yıllık ve ekstra yük için olan modeli, bozuk yerlerde neler çektiğimi siz düşünün :D
Dsg de çok güzel ama hoppa bi sevgili gibi. Çok güzel anlar yaşıyorsun ama her an arkandan iş çevirip kazık atabilir gibi geliyor :D hep karışacaksın, yarı kavramasın diye frene tam basacaksın ya da N'ye alacaksın. Rampa yukarı 5km hızla 2.viteste yarı kavrayarak ilerlemeye çalışmasın diye manuele alacaksın falan filan :D

Ya bi de bu konudan farklı olarak uber hakkında ne düşünüyorsunuz beyler?
Diğerlerini geçeyim, ben Uber hakkında iyi düşünüyorum da, emniyet pek iyi düşünmüyor :) Sanırım taksiciler polis teşkilatını veya genel olarak devleti Uber'den daha iyi besliyor ki, devlet eliyle "vergi vermiyorlar" gibi saçma sebeple yasak kondu. Adamlar kredi kartıyla ödeme bile alıyor bildiğim kadarıyla, vergiye bağlasan bağlanır, her türlü mükellef yapılır. Amaç üzüm yemek değil, bağcı dövmek. Bir ara ben bile arabamı Uber'e bağlasam mı diye araştırmadım değil. :)

Bilemiyorum, uzun yola çıktığım vakit tüketim değerleri normale dönüyor. 4.8 ile 5 litre arasında geziniyorum. Ama şehir içinde tüketimi kontrol edemiyorum. Ya lastik gitmeye karşı o kadar isteksiz ki mecbur gaza daha fazla basmak zorunda kalıyorsun onu net hissediyorum. Sadece gazlarken değil, ilk kalkışlarda, 2.vitese geçerken veya 30-40 ile giderken gazı ezerek çöktüğünde falan lastikler çok isteksiz davranıyor.
Bence çok eskimeden sat lastiği :D

1.6 dizelden vazgeçsem 2.0d 190 hp'lik bmw motoruna geçerim :D :D
Motorlar kıtalara benzer; Dizel motor Hindistan gibidir sıccaaağk ve bereketliğğğ...Atmosferik motor Sibirya gibidir herkes bilir ama gitmek istemez... Hibrit motor Amerika gibidir teknik bakımdan mükemmeğl... Turbo benzinli motor Afrika gibidir bir çok yerleri keşfedilmemiştir...

Diğerlerini geçeyim, ben Uber hakkında iyi düşünüyorum da, emniyet pek iyi düşünmüyor :) Sanırım taksiciler polis teşkilatını veya genel olarak devleti Uber'den daha iyi besliyor ki, devlet eliyle "vergi vermiyorlar" gibi saçma sebeple yasak kondu. Adamlar kredi kartıyla ödeme bile alıyor bildiğim kadarıyla, vergiye bağlasan bağlanır, her türlü mükellef yapılır. Amaç üzüm yemek değil, bağcı dövmek. Bir ara ben bile arabamı Uber'e bağlasam mı diye araştırmadım değil. :)
İstanbulda taksi plakası fiyatına uber filosu kurulur hocam normal yani taksicilerin çırpınışı

devleti Uber'den daha iyi besliyor ki, devlet eliyle "vergi vermiyorlar"
Vergisi yok diye paypall ya da youtube canlı yayınına para yollamak gibi şeylerde gitti :) uber olması zaten imkansız keşke olsa. Ben arada korsan taksicilik yapıyorum genelde tanıdık oluyor ama atıyorlar bir kaç bir şey ve genelde yakıtı da karşılıyor :)

Maalesef Türkiye'de UBER Caravelle ve Vito hariç hiçbir aracı işe kabul etmiyor doğal olarak kendi aracınızı bağlayamıyorsunuz. Neden kabul etmiyorlar tem net bilmiyorum ama kredi karti ile odeme yapılabiliyor. Devlet kanadında ufak tefek sıkıntılar vardı ama diziler diye biliyorum.

Motorlar kıtalara benzer; Dizel motor Hindistan gibidir sıccaaağk ve bereketliğğğ...Atmosferik motor Sibirya gibidir herkes bilir ama gitmek istemez... Hibrit motor Amerika gibidir teknik bakımdan mükemmeğl... Turbo benzinli motor Afrika gibidir bir çok yerleri keşfedilmemiştir...
asdigşjakgflkas beni nekrofil yaptı adam ya...

Son düzenleme:
Bence çok eskimeden sat lastiği :D
Çok düşündüm de pc6'nın 205-55-16'lığı daha gelmedi. Pilot sport 4'ün de 205 55 16'lığını buralarda bulamam uğraştırır. Zaten kışa geliyoruz ts860 alacağım onun masrafı var malum w651'ler 5 senedir kullanılıyor artık beton oldu :D Zaten pc5'in tüketim değeri de c sınıfıymış etiketi görünce anladım mevzuyu :D

Çok düşündüm de pc6'nın 205-55-16'lığı daha gelmedi. Pilot sport 4'ün de 205 55 16'lığını buralarda bulamam uğraştırır. Zaten kışa geliyoruz ts860 alacağım onun masrafı var malum w651'ler 5 senedir kullanılıyor artık beton oldu :D Zaten pc5'in tüketim değeri de c sınıfıymış etiketi görünce anladım mevzuyu :D
İşte ne kadar ekmek o kadar köfte iyi tutuyor valla c4 picasso bile gazlamak keyifli oldu artık :)

İstanbulda taksi plakası fiyatına uber filosu kurulur hocam normal yani taksicilerin çırpınışı
Valla bence hakli değiller çünkü Fransada da taksiler para ile işe girebiliyorlar ve orda da isyan çıktı ama üzerinden biraz zaman geçince herkes alıştı ve UBER kullanılabilir hale geldi. Keşke bizim ulkemizde de UBER yaygın olsa :(.

Son düzenleme:
hasdhasfafk dayı harika :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...