Kafa durdu tabii. Yarın askerlik şubesine gidip tecili bozduracağım ya onun da bir etkisi var haliyleSAAT 3 OLDU 3 !!!!

Kafa durdu tabii. Yarın askerlik şubesine gidip tecili bozduracağım ya onun da bir etkisi var haliyleSAAT 3 OLDU 3 !!!!
Diğerlerini geçeyim, ben Uber hakkında iyi düşünüyorum da, emniyet pek iyi düşünmüyorSon sayfalarda iki yarama tuz basılmış
1-turanza
2-dsg
Ya 4 sene dolsun da eli yüzü düzgün bir lastiğe geçelim diye bekliyorum. Bizdeki turanzalar 2buçuk yıllık ve ekstra yük için olan modeli, bozuk yerlerde neler çektiğimi siz düşünün
Dsg de çok güzel ama hoppa bi sevgili gibi. Çok güzel anlar yaşıyorsun ama her an arkandan iş çevirip kazık atabilir gibi geliyorhep karışacaksın, yarı kavramasın diye frene tam basacaksın ya da N'ye alacaksın. Rampa yukarı 5km hızla 2.viteste yarı kavrayarak ilerlemeye çalışmasın diye manuele alacaksın falan filan
Ya bi de bu konudan farklı olarak uber hakkında ne düşünüyorsunuz beyler?
Bizim orada eski belediyenin meydan var. Gelin oraya buluşalımCanlanmış buralarne güzel
Okullar başlamadan istanbulda otopark buluşması yapsak kimler gelebilir? Ulaşımı kolay bir yerde.
Öyle deme arka koltukları çıkabiliyor o zaman at bi tane yatak miss sen seversin şimdi konuşturma beni bide bardağın dolu tarafından bakTuranza,dsg,kamyonet caddy ... Imm mustafa seninle ilişkilerimizi tekrar gözden geçirmeliyim
Bence çok eskimeden sat lastiğiBilemiyorum, uzun yola çıktığım vakit tüketim değerleri normale dönüyor. 4.8 ile 5 litre arasında geziniyorum. Ama şehir içinde tüketimi kontrol edemiyorum. Ya lastik gitmeye karşı o kadar isteksiz ki mecbur gaza daha fazla basmak zorunda kalıyorsun onu net hissediyorum. Sadece gazlarken değil, ilk kalkışlarda, 2.vitese geçerken veya 30-40 ile giderken gazı ezerek çöktüğünde falan lastikler çok isteksiz davranıyor.
Motorlar kıtalara benzer; Dizel motor Hindistan gibidir sıccaaağk ve bereketliğğğ...Atmosferik motor Sibirya gibidir herkes bilir ama gitmek istemez... Hibrit motor Amerika gibidir teknik bakımdan mükemmeğl... Turbo benzinli motor Afrika gibidir bir çok yerleri keşfedilmemiştir...1.6 dizelden vazgeçsem 2.0d 190 hp'lik bmw motoruna geçerim![]()
![]()
İstanbulda taksi plakası fiyatına uber filosu kurulur hocam normal yani taksicilerin çırpınışıDiğerlerini geçeyim, ben Uber hakkında iyi düşünüyorum da, emniyet pek iyi düşünmüyorSanırım taksiciler polis teşkilatını veya genel olarak devleti Uber'den daha iyi besliyor ki, devlet eliyle "vergi vermiyorlar" gibi saçma sebeple yasak kondu. Adamlar kredi kartıyla ödeme bile alıyor bildiğim kadarıyla, vergiye bağlasan bağlanır, her türlü mükellef yapılır. Amaç üzüm yemek değil, bağcı dövmek. Bir ara ben bile arabamı Uber'e bağlasam mı diye araştırmadım değil.
![]()
Vergisi yok diye paypall ya da youtube canlı yayınına para yollamak gibi şeylerde gittidevleti Uber'den daha iyi besliyor ki, devlet eliyle "vergi vermiyorlar"
Sizin oralar neresiydi abi?Bizim orada eski belediyenin meydan var. Gelin oraya buluşalımBence ulaşım gayet kolay. =)
Maalesef Türkiye'de UBER Caravelle ve Vito hariç hiçbir aracı işe kabul etmiyor doğal olarak kendi aracınızı bağlayamıyorsunuz. Neden kabul etmiyorlar tem net bilmiyorum ama kredi karti ile odeme yapılabiliyor. Devlet kanadında ufak tefek sıkıntılar vardı ama diziler diye biliyorum.Diğerlerini geçeyim, ben Uber hakkında iyi düşünüyorum da, emniyet pek iyi düşünmüyorSanırım taksiciler polis teşkilatını veya genel olarak devleti Uber'den daha iyi besliyor ki, devlet eliyle "vergi vermiyorlar" gibi saçma sebeple yasak kondu. Adamlar kredi kartıyla ödeme bile alıyor bildiğim kadarıyla, vergiye bağlasan bağlanır, her türlü mükellef yapılır. Amaç üzüm yemek değil, bağcı dövmek. Bir ara ben bile arabamı Uber'e bağlasam mı diye araştırmadım değil.
![]()
asdigşjakgflkas beni nekrofil yaptı adam ya...Motorlar kıtalara benzer; Dizel motor Hindistan gibidir sıccaaağk ve bereketliğğğ...Atmosferik motor Sibirya gibidir herkes bilir ama gitmek istemez... Hibrit motor Amerika gibidir teknik bakımdan mükemmeğl... Turbo benzinli motor Afrika gibidir bir çok yerleri keşfedilmemiştir...
Çok düşündüm de pc6'nın 205-55-16'lığı daha gelmedi. Pilot sport 4'ün de 205 55 16'lığını buralarda bulamam uğraştırır. Zaten kışa geliyoruz ts860 alacağım onun masrafı var malum w651'ler 5 senedir kullanılıyor artık beton olduBence çok eskimeden sat lastiği![]()
Yazarken kahkaha attım bunu bi şekilde gelecek nesillere aktarmalıyımasdigşjakgflkas
İşte ne kadar ekmek o kadar köfte iyi tutuyor valla c4 picasso bile gazlamak keyifli oldu artıkÇok düşündüm de pc6'nın 205-55-16'lığı daha gelmedi. Pilot sport 4'ün de 205 55 16'lığını buralarda bulamam uğraştırır. Zaten kışa geliyoruz ts860 alacağım onun masrafı var malum w651'ler 5 senedir kullanılıyor artık beton olduZaten pc5'in tüketim değeri de c sınıfıymış etiketi görünce anladım mevzuyu
![]()
Sayfayı yenile de Edit'i gör insafsızYazarken kahkaha attım bunu bi şekilde gelecek nesillere aktarmalıyım![]()
Valla bence hakli değiller çünkü Fransada da taksiler para ile işe girebiliyorlar ve orda da isyan çıktı ama üzerinden biraz zaman geçince herkes alıştı ve UBER kullanılabilir hale geldi. Keşke bizim ulkemizde de UBER yaygın olsaİstanbulda taksi plakası fiyatına uber filosu kurulur hocam normal yani taksicilerin çırpınışı
hasdhasfafk dayı harikaMotorlar kıtalara benzer; Dizel motor Hindistan gibidir sıccaaağk ve bereketliğğğ...Atmosferik motor Sibirya gibidir herkes bilir ama gitmek istemez... Hibrit motor Amerika gibidir teknik bakımdan mükemmeğl... Turbo benzinli motor Afrika gibidir bir çok yerleri keşfedilmemiştir...
Tutuş iyi gayet iyi. Ama ben virajlarda cılkını çıkardığım için bana biraz yolu erken tırmalamaya başlıyor gibi geliyor bilemiyorum. Ben çok alıştım virajlara sert girmeyeİşte ne kadar ekmek o kadar köfte iyi tutuyor valla c4 picasso bile gazlamak keyifli oldu artık![]()
Ashdahsd yıkıldımSayfayı yenile de Edit'i gör insafsız![]()