Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam şuan şirket araçlarimiz Ford Fiesta. En kisa surede bir filo ile anlasip hepsini vericez. Lanet gelsin boyle arabaya. Konfor odakli bir arac istiyorsaniz kesinlikle Fiesta'dan uzak durun. Gidin polo alın, astra j alın.
Astra demisken,
2012 yili sonrasi 1.6T Opel Astra Gtc al. Sesi güzel, hizi guzel. 50bintl civari bulursun. O fiyata en iyi araba şuan o..
Hocam Fiesta'yı konforsuz buluyorsanız filo ile anlaşıp yerine Symbol veya Fluence alabilirsiniz :)

Hocam bak en bilinmeyen, her yönden araştırılması gereken kafa budur.. Bunların kafasına ulaşabilmek için millet kuru sulu takılıyor ciddiyim. Ama bu elemanlar maddesiz falan bu hale geliyor. Çok ilginç bir durum.
Gülüyoruz dalgaya vuruyoruz da gerçek şu ki sapkın zihniyetli bunlar ne yazık ki Cenk hocam
Allah akıl fikir versin inşallah

Sapkın zihniyetli bunlar ne yazık ki Cenk hocam
Allah akıl fikir versin inşallah
Gerçekten çok tehlikeli yani.. Öbürlerini bile anlayabiliyorum, bazı maddelerin vücuda girmesiyle beraber psikoloji alt üst oluyor, beyin görevini yerine getiremiyor ve davranışlarda bozukluk ortaya çıkıyor. Ama bunlarda öyle bir durum da yok. Bir insanın aklını, beynini bu hale getirebilmek hem de maddesiz bunu yapabilmek cidden zor ve tehlikeli bir iş. Allah gerçekten akıl fikir versin hocam.

Gerçekten çok tehlikeli yani.. Öbürlerini bile anlayabiliyorum, bazı maddelerin vücuda girmesiyle beraber psikoloji alt üst oluyor, beyin görevini yerine getiremiyor ve davranışlarda bozukluk ortaya çıkıyor. Ama bunlarda öyle bir durum da yok. Bir insanın aklını, beynini bu hale getirebilmek hem de maddesiz bunu yapabilmek cidden zor ve tehlikeli bir iş. Allah gerçekten akıl fikir versin hocam.
Bu kafalar Atatürk heykeline son zamanlarda zarar veren .... zihniyetten ben bunu anladım
İnşallah sayıları artmaz kanı bozukların

Bu kafalar Atatürk heykeline son zamanlarda zarar veren .... zihniyetten ben bunu anladım
İnşallah sayıları artmaz kanı bozukların
Aynen, hepsi birbirinin türevi işte. Adam Atatürk heykeline put diyor, daha putun ne anlama geldiğini bile bilmeden. Neyse, inşaallah dediğin gibi bunların türü artmaz ve tükenir de şu ülke bir dertten daha kurtulmuş olur.

Aynen, hepsi birbirinin türevi işte. Adam Atatürk heykeline put diyor, daha putun ne anlama geldiğini bile bilmeden. Neyse, inşaallah dediğin gibi bunların türü artmaz ve tükenir de şu ülke bir dertten daha kurtulmuş olur.
bugün bir video geldim bir istismar videosu uygun olmayacağını düşündüğüm için buraya atamıyorum facebookta paylaşmışlar bir ocak mensubu denilene göre emin değilim 15 yaşında bir erkek çocugunu istismar ediyor annesi ve abisi de olayı basıyor

bugün bir video geldim bir istismar videosu uygun olmayacağını düşündüğüm için buraya atamıyorum facebookta paylaşmışlar bir ocak mensubu denilene göre emin değilim 15 yaşında bir erkek çocugunu istismar ediyor annesi ve abisi de olayı basıyor
Sapkın ve vicdansız tipler her yerde hocam.. İster dindar olsun, ister siyasi, ister inançsız, ister başka bir şey.. ne olursa olsun sapkın ve vicdansız biri her yerde aynıdır. Her zaman söylüyorum taciz edenin elini keseceksin, tecavüz edenin de organını keseceksin ki bir daha kimseye bir şey yapamasınlar.. Başkalarının hayatlarını çalanlara öyle bir kaç yıl hapis yatmak ya da içeride yıllarca yan gelip yatmak ceza olamaz.

Sedat Peker'in kankisiymiş. Bu konuda diyeceğim bu kadar. Konunun rezilliği konusunda zaten söylenecek pek birşey kalmıyor.

O değil de, bu akşam Beyaz TV, sırf Ahmet Çakar'ın canı istedi diye (ya da başkalarının canı istedi diye) son derece salak bulduğum Hakan Hepcan zibidisini darbeci ilan etti. Adam Gomis'e maymun dediği bir twit atıp silmiş, onun özrünü dilemek için bağlanmıştı, 15dk.da hayatını kaydırdılar.

Bu gece itibarı ile Türkiye'de Twitter'a erişimi engellemeye gerek kalmadı. Milyonların gözü önünde adam harcadılar. İbretlik...

Sokaktaki masum hayvanların sırf doğası ve güdüleri gereği, yaratılışları gereği üremesine engel olup kısırlaştırıyor insanoğlu. Ama rızası olmayan bir kadına sırf sapık zevki için tecavüz eden birinin hadım edilmesine gelince insan hakları, bilmem ne hede hödösüne başlıyorlar.. Hak dediğin sadece insanda değil, tüm yaşayan canlılarda olur. Kimse kimsenin hayatını bu denli mahvedemez, edersen de cezasının ağır ve kesin caydırıcı olması gerekir.

O değil de, bu akşam Beyaz TV, sırf Ahmet Çakar'ın canı istedi diye (ya da başkalarının canı istedi diye) son derece salak bulduğum Hakan Hepcan zibidisini darbeci ilan etti. Adam Gomis'e maymun dediği bir twit atıp silmiş, onun özrünü dilemek için bağlanmıştı, 15dk.da hayatını kaydırdılar.
Hakan Hepcan'ın maymun söylemine çok kızmıştım ve çok haksız. O ayrı bir konu zaten. Ama o beyaz tv'deki derin futbol mu beyaz futbol mu ne zımbırtıysa affedersin ama tam bir hükümet .. hepsi. Hele o Ertem Şener yok mu iki lafından biri sayın cumhurbaşkanım sayın cumhurbaşkanım.. Rasim Ozan'ı zaten saymıyorum bile köprü altı balicisi gibi ağzı ve davranışlarıyla ancak böyle bir zihniyet grubunun içine dahil olabilirdi onu da olmuş.

Sedat Peker'in kankisiymiş. Bu konuda diyeceğim bu kadar. Konunun rezilliği konusunda zaten söylenecek pek birşey kalmıyor.

Bu gece itibarı ile Türkiye'de Twitter'a erişimi engellemeye gerek kalmadı. Milyonların gözü önünde adam harcadılar. İbretlik...

Abi inanılması güç şekilde bu adamları yüceltip ön plana çılarıyorlar artık dokunulmazlıkları varmış gibi her yere her şeye saldırıyorlar ve bunu fütursuzca yapıyorlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hakan Hepcan'ın maymun söylemine çok kızmıştım ve çok haksız. O ayrı bir konu zaten. Ama o beyaz tv'deki derin futbol mu beyaz futbol mu ne zımbırtıysa affedersin ama tam bir hükümet .. hepsi. Hele o Ertem Şener yok mu iki lafından biri sayın cumhurbaşkanım sayın cumhurbaşkanım.. Rasim Ozan'ı zaten saymıyorum bile köprü altı balicisi gibi ağzı ve davranışlarıyla ancak böyle bir zihniyet grubunun içine dahil olabilirdi onu da olmuş.

Biz boyle konusiyoruzda hocam Beyaz tv deki spor programı adı altında yapılan zımbırtınin öyle bir izleyici kitlesi var ki malum küfür etmeye değmez tiplerde birbirini bulmuş ağıra ağıra spor adı altında insanları s.lak yerine koyarak siyaset yapıyorlar .. ne desek boş sonumuz hayır ola..

Biz boyle konusiyoruzda hocam Beyaz tv deki spor programı adı altında yapılan zımbırtınin öyle bir izleyici kitlesi var ki malum küfür etmeye değmez tiplerde birbirini bulmuş ağıra ağıra spor adı altında insanları s.lak yerine koyarak siyaset yapıyorlar .. ne desek boş sonumuz hayır ola..
Kesinlikle öyle.. Ben daha başka hiç bir spor programında ' cumhurbaşkanı, başbakan, bakanların ' isminin bu kadar çok geçtiğini duymadım. O programın youtube'dan troll videolarına bir bakın ne belden aşağı muhabbetler dönüyor aklınız hayaliniz durur. Sizce nasıl ceza yemiyorlar ? Ya da o program nasıl iptal olmuyor ? Hakan Hepcan'a ayar oluyorum söylediği sözden dolayı o ayrı bir mevzu, ama adamı fetöcü ilan etmek nedir. Rasim ozan'ın karısı Nagehan Alçı'yı bağlayıp yayına ona söylesinler bunları. Her yerde dolanıyor cemaat methiyeleri..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...