Dün gece @berkertekin abi biliyor kulak memesi kıvamında eve dönmüştüm acayip rahatım lan.Rahat olunca da yaratıcılık geldi tabi
Ne zamandir yoktum isler yogundu, sonra geldim biraz facebookta turkce araba fun clublerine baktim sonra donanimhabere baktim, gene en guzel sohbet burada var. diger portallarda golfculer hondacilar bir olmus bmwcileri bogazliyor sagligimin selameti acisindan korktum buraya sigindim hepinize mutlu pazarlar
Ben optimusla düşürcem diye bi yerlerimi yırtıyordum artık gerek kalmadı; namussuz kendi düşürüyor ben sadece sürücü oluyorum komik yerlere gidiyoruz
Karıştırmayalım evethıııı anladım çokda şeyyapmiyim ben asdfasdf
Senin yorumu görmeden önce şarkıyı söylemeye başladım abi asgahshshagagsgzhsgsgabi bu fotoğrafın ve bu şarkı sözünün bi büyüsü var, okurken direk arkada fon müziği başlıyor ve şarkıyı söylemeye başlıyorsun asdfasdfasdfasdafs
Senin yorumu görmeden önce şarkıyı söylemeye başladım abi asgahshshagagsgzhsgsg
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tazminatimi ne zaman yatiriyordun
jasfhasfasfj bayılıyorum bizim milletin şu saf hallerine
Tazminatimi ne zaman yatiriyordun
jasfhasfasfj bayılıyorum bizim milletin şu saf hallerine
Bırak onu o faydalı değil bal yiyauuu ne domatesi bal yi balll
Devlet memurunu kacirsam ailen fidye verirmi yoksa alfa bize kaldi sevinirlermi acabaistifaya tazminat olmaz, tek taraflı feshettiğin için sözleşme fesih bedeli olur. Cas'a başvur belki indirim kaparsın asdfasdf
cok iyi ya koyu ne bilecek gumushane torul de torulu cok bilirlerjasfhasfasfj bayılıyorum bizim milletin şu saf hallerine
Devlet memurunu kacirsam ailen fidye verirmi yoksa alfa bize kaldi sevinirlermi acaba
Bırak onu o faydalı değil bal yi
cok iyi ya koyu ne bilecek gumushane torul de torulu cok bilirler
Şarkı bir acayip klibi çok amatör.1997 yılında Fiat 500 dolanıyor Kız çirkin ama eğlendirmeyi ve eğlenmeyi biliyorKız güzel mi değil mi karar veremedim ama ateşi yüksek. 40 derece var mıdır doktorum
ahasdhashdas harbiden seviyorum bizim köylülerimizicok iyi ya koyu ne bilecek gumushane torul de torulu cok bilirler
Bana da tam olarak öyle oldu sabah sabah.abi bu fotoğrafın ve bu şarkı sözünün bi büyüsü var, okurken direk arkada fon müziği başlıyor ve şarkıyı söylemeye başlıyorsun asdfasdfasdfasdafs
Ya biri de sormamış mı adamlara deli mi kovaladı sizi buralara kadar diye