Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MvkOlN.jpg
BEYLER NASIL OLMUŞ YORUMLARI ALAYIM HER TÜRLÜ İĞRENÇLİK HAKARET KÜFÜR İÇEREN YORUMLARI KABUL EDEBİLİRİM ÇOĞU İNSAN BEĞENMEDİ AMA BEN HASTA OLDUM, @pulusoglu ALP ABİNİN KULLANMADIĞO PLASTİDİPİ BANA VERDİ BENDE BÖYLE BİR SANAT ESERİ YAPTIM PİYASADA Kİ EN ADİ EN BAZ EN STOK FİESTA OLDU

cincikk gibi olmuş maşallah maşallah :D

Abi arka tampona ateş etmişler galiba :)
Maşallah maşallah da yan rüzgarlıkları sökelim abi

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

sökmeyecem olm tamam orjinallik falan da kullanışlı olması da önemli. Geçen @CenkGs de yazmıştı sanırım, yağmurlu havalarda cam açamıyorsun. Aracın havalandırma klima vs ne kadar iyi olursa olsun cam açmak gerek

sökmeyecem olm tamam orjinallik falan da kullanışlı olması da önemli. Geçen @CenkGs de yazmıştı sanırım, yağmurlu havalarda cam açamıyorsun. Aracın havalandırma klima vs ne kadar iyi olursa olsun cam açmak gerek
Yav yok yağmur yok şu.... Hakan abi kesin nargile tesisatı kurmuştur içeri onu içerken cam açmak lazım yağmurdada çözüm bu işte :Dddd

Geçmiş olsun, dikkatli olmakta fayda var. Allah beterinden korusun.
Çok geçmiş olsun hocam allah beterinden korusun
Teşekkür ederim. Yav diogenes gibi ortada gezicem yakında adam arkadan çarpmış bana kızmaya çalışıyo polis geliyo tutanaksız anlaşmaya çalışın diyo yav totoşa diyorum ben uzun yoldayım yetişmem lazım mersinde durmuycam diye, hala adam bana "5dk da benim kaportacıda çektiririz" diyo

Cuma akşam kafede oturuyordum öyle boşluğa dalmışım yola doğru geçen arabaları görüyorum yani. Bir 15 20 saniye aynı noktaya takılmışım mal gibi, beni uyandıran eski bir Mazda Mx5 oldu niyeyse dikkatimi çekti gece gece farlardan herhalde çok hoşuma gitti :D bu da yurtdışı anımdır herkes yaşamaz

Cuma akşam kafede oturuyordum öyle boşluğa dalmışım yola doğru geçen arabaları görüyorum yani. Bir 15 20 saniye aynı noktaya takılmışım mal gibi, beni uyandıran eski bir Mazda Mx5 oldu niyeyse dikkatimi çekti gece gece farlardan herhalde çok hoşuma gitti :D bu da yurtdışı anımdır herkes yaşamaz
Aynısını Gebze'de yaşadım ka kırmızı mx5 di

lpg olduğu için yol bilgisayarındaki anlık tüketime bakmıyorum, içindeki gaz bittiğinde söyleyecem kaç kuruş vs :D

edit: daha önceki sahibinin söylediğine göre şehiriçi 25 krş, şehir dışı 20 krş civarıymış
Öyle yakıyorsa çok iyiymiş yav bazıları 12 falan yakıyor diyor şehir içi çok yoğun demekki onlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...