@sputnik e land cruiser alsak tüm dertleri bitecek gibi
Öyle farkettim zaten onlara ilgini.Yaristen sonra lc seni zeus hissettirir hemÖyle arabaları dert eden biri değilim doktor. Ama LC ve FJ cruiser'a ilgim olduğu doğru.
İstanbul'daki büyük Toyota bayi/servis sahiplerinden birinde var eski kasa LC, yeşil. Çok beğeniyorum onu. 2003 modeldi sanırım, konuşmuştuk oradan bir çalışanla.
Geçen gün Marmara Forum otoparkında son kasa LC Prado gördüm, inci beyazı. O da çok farklı duruyor. Belki Rusya'da falan yaşasak sıradan gelir, kafamızı çevirip bakmayız. Ama İstanbul'da Porsche'nin suvlarından daha ilgi çekici geliyor bana göre.
Lan benim hatun bu sende fotosunun ne işi varbunu gibi şeyler olacaksa ben varım
![]()
senin hatunda wifi şifrem war haberın olsnnnnLan benim hatun bu sende fotosunun ne işi var
Ahahah boşadım al senn olsnsenin hatunda wifi şifrem war haberın olsnnnn
Biz gönül insanıyız İskender bey, görsellik geçici.bunu gibi şeyler olacaksa ben varım
![]()
knk onlar anca hayaldeAhahah boşadım al senn olsn
şimdi o kız gelse yanına "ay bana çakmak lazımm" dese çakmaz mısın? Allah yukarda doğruyu söyleBiz gönül insanıyız İskender bey, görsellik geçici.
![]()
@DouglasAdams onu alma durumum olsa da Türkiye gibi yerde almam. Dizel oldukları için çok yakmıyorlar, yaksa bile katlanılmayacak düzeyde değildir ama vergisi yeterli almamak için.
Nüfus kağıdı pembe olsun ytrknk onlar anca hayalde
gerçekler ise şu şekilde;
![]()
hele bir de çalışan karı aldık mı, bıyıklarını almayı unutur iş yoğunluğundan![]()
![]()
Ben sevdiklerimi hiç bir zaman aldatmadım, aldatmam.şimdi o kız gelse yanına "ay bana çakmak lazımm" dese çakmaz mısın? Allah yukarda doğruyu söyle![]()
Doktorum soyle bir yanlislik var. Gercek duzboru aslinda fordçudur . Ama suan bizim duzboru diye bildigimiz kisi 49mm olan duz borudur . Gercek durzboru 51 mm dir .@DuzboruDownpipe ın vw sevdiği kadar birbirimiz sevsek dünya yaşanabilir bir hal alır
Fordçusysa sıkıntıDoktorum soyle bir yanlislik var. Gercek duzboru aslinda fordçudur . Ama suan bizim duzboru diye bildigimiz kisi 49mm olan duz borudur . Gercek durzboru 51 mm dir .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kör olsa koklaya koklaya farkları görür doktor naptın ya5 sayfa ne yazdın eski polonun laciverti
knk onlar anca hayalde
gerçekler ise şu şekilde;
![]()
hele bir de çalışan karı aldık mı, bıyıklarını almayı unutur iş yoğunluğundan![]()
![]()
Dgjsgdjdgdjzsjxdjdjxhsjdh tövbe tövbe yapar mıyım öyle şeylerFordçusysa sıkıntı
asdfdsfasda panpa ben S3 düşünüyorum ileride@Cagdas Cag a4 ü takasa verip mx5 alsın ben sana ücretsiz manuel vites dersi veririm