O cok ise yaramiyor yat almadigin surece
Yatı olan konuştu
O cok ise yaramiyor yat almadigin surece
2 bankaya ihtiyac duyacak kadar fakirmiyim ben simdi a aa ayipEn az 2 gold kartı olan benimle sarılabilir lütfen
Ajfkslfjskfjs guzellll2 bankaya ihtiyac duyacak kadar fakirmiyim ben simdi a aa ayip
Adam zengin abi yat neree biz nere yaniYatı olan konuştu
Yatı olan konuştu
Baska baslikta bmw falan aldim demisin gormedim sanma siyah olan 5 kasa mi yoksaAdam zengin abi yat neree biz nere yani
Bunlar iftiradırBaska baslikta bmw falan aldim demisin gormedim sanma siyah olan 5 kasa mi yoksa
Pound resmi koydurtma şimdi bana euro, dolarda neymiş dafdafdfdsaEuro dolar tl hangisi lazım akfmajfjaj oghhhhhh görgüsüzlük bayılırımmmm
Asil zenginde geldiPound resmi koydurtma şimdi bana euro, dolarda neymiş dafdafdfdsa
Eyvallah panpa Büyük ikramiyeyi bekliyorum. Sana full+full mazda 3 çekicemSende gozumden kacmadin hayirli olsun yeni arac fazla varsa banada bi mazda 3 lutfen
Gönlüm zengin benim biliyorsunAsil zenginde geldi
Bu bir şaka olmalı? Ciddi misin hocam??? Üzülerek soruyorum, ne kadarlık ikramiyeydi?İkramiye çıkıp da makinede yanlışlıkla yıkanıp geçersiz hale gelen biletimi çıkarıp koyarım ama atmaya da görmeye de içim elvermeyor. Cüzdanımda çaresizce taşıyorum. Kartlar martlar hep hikaye beyler..
Hiç sorma. İyi paraydı.Bu bir şaka olmalı? Ciddi misin hocam??? Üzülerek soruyorum, ne kadarlık ikramiyeydi?
Bana çıkarsa cümbür cemaat içmeye gidiyoruz hocam. Donatıcaz masayı. Gecesinde de işkembeciyeHiç sorma. İyi paraydı.
Benden küçük bir tavsiye: Bileti verip tahsilatı yapmadan o işlere girme.Bana çıkarsa cümbür cemaat içmeye gidiyoruz hocam. Donatıcaz masayı. Gecesinde de işkembeciye
Yok zaten. O parayı bankada hesapta görücem, öyle gidicez. Kendimi sağlama almadan olmaz.Benden küçük bir tavsiye: Bileti verip tahsilatı yapmadan o işlere girme.
+1 sene bile olmadı 120 lira para verip Bosch silecek aldım şimdi camda iz bırakıyor, ötmese de sesli çalışıyor. Yetkili serviste orijinal silecekler zaten 140 liraydı. Keşke onları alsaydım. Sessiz ve iz bırakmadan silebilecek bir marka önerebilecek olan var mı ? Bunlar iyice eskiyince gidip onu alayım.