tovbe tovbe sorunları var dıyorum kafa buluyorlar
la manyak mısın? dsg mi patlattı araban ? ayıplı çıktı geri iadeye mi çalışıyorsun? o kadar ciddi sorunları yok. TAkma kafana bu kadar. bi önceki cevabını da görmezden geliyorum
tovbe tovbe sorunları var dıyorum kafa buluyorlar
Hangi model, Hangi yıl hocam sizinki?tovbe tovbe sorunları var dıyorum kafa buluyorlar
2011 kasa 3Hangi model, Hangi yıl hocam sizinki?
est yahu takılıyorum benEstağfurullah abi kafa bulmuyoruz. Sorunlar ufak her markada olabilecek şeyler onu espirili şekilde anlatmaya çalıştıkumarım saygısızlık yapmamışımdır
kotu bırsey yazmamıstım ben . dsg patlatmadı da kısa olanı arkadasımda var gecen hafta alttan fare gırıp hortum bırakmamıs kemıre kemıre araba servıse cekıcıyle gıtmıs. baya bıldıgın benımkınınde altında löbs diye bombos açıklık varla manyak mısın? dsg mi patlattı araban ? ayıplı çıktı geri iadeye mi çalışıyorsun? o kadar ciddi sorunları yok. TAkma kafana bu kadar. bi önceki cevabını da görmezden geliyorum
Kaza olursa gel bana hallederiz.Optimusla tanışırsın hemDoktorum üniye gidiyorum deme öyle şeyler kaza falan olur( mdmckdlfm
Kaza olursa gel bana hallederiz.Optimusla tanışırsın hem
Onu grup indirimiyle kandırdım (banlama)@berkertekin abi seni de mi böyle kandırdı ?
180k km deki zafira da bunların hiç biri yok mazda cidden ölüymüşÖlmüş o araba çöp olmuş
Onu grup indirimiyle kandırdım (banlama)
sjxjcj banlarsan küserim kiben öyle şeyler yapar mıyım?
Yaptı.
sjxjcj banlarsan küserim ki
Çünkü beni seviyorsun abivalla bi süredir kimseyi banlamadım ama geçerli bi sebep yok yine asdfasdf
Çünkü beni seviyorsun abi![]()
ruslara ilgili olduğunu biliyodum da bu kadarını tahmin etmemiştim yaBilgisayarına rusca office kuran hakan onlayn...
ruslara ilgili olduğunu biliyodum da bu kadarını tahmin etmemiştim ya
binlerce dolar kazanan adamsın gittin korsan mı kurdun püh sanaolm sorma lan, nası yaptım ben de bilmiyorum. torrent buldum indirdim direk kurdum, bakmamıştım diline.
Üstteki çok seksi de ben golfe takıldım