Kalbimden vurdun be boss ❤beni türk hekimlerine emanet edin demiş Atam. Seni sevmemek mümkün mü ?
Kalbimden vurdun be boss ❤beni türk hekimlerine emanet edin demiş Atam. Seni sevmemek mümkün mü ?
Sdn de çok ucuza Windows satılıyor. Uğra bir oraya.olm sorma lan, nası yaptım ben de bilmiyorum. torrent buldum indirdim direk kurdum, bakmamıştım diline.
binlerce dolar kazanan adamsın gittin korsan mı kurdun püh sana
Kalbimden vurdun be boss ❤
Windows 10 insider sürüm kullanıyorum zaten, ücretsiz. bahsettiğim officeSdn de çok ucuza Windows satılıyor. Uğra bir oraya.
Öyf çok para burs çıksana benzin çok para:/ulan 735 dolar maaş alıyom ne binlercesiasdfasdfasdf
e tamam işte 0.7 bin dolar bardağın dolu tarafından bak biraz müdürulan 735 dolar maaş alıyom ne binlercesiasdfasdfasdf
e tamam işte 0.7 bin dolar bardağın dolu tarafından bak biraz müdür
e tamam işte 0.7 bin dolar bardağın dolu tarafından bak biraz müdür
Bugun iphone a sarjda iken seslenen arkadasimi gordukten sonra android de bole bisi varmi diye arastirmaya basladim ve google asistan uygulamasini buldum. Buyuk nimet cidden
ne sigarası ne diyon müdür halisünasyona mı girdin???bu güzeldi, sigara kafa yapmamış sende bugünasdfasdf
Yaa biraz öyle be abi departman aracı bu pederin araç evdeydiÜstteki çok seksi de ben golfe takıldım
Golf boşline golf mü ceyhun![]()
Sarja taktiginda uzaktan hey siri diye seslenip komut verme olayi. Simdi benzeri bende var. Ama android de sarj etmek zorunlulugun yok seslen uzaktan herseyini hallet baya baya guzel yapmislarseslenmek ne demek?
Seviyorsun bu hayatıı
ne sigarası ne diyon müdür halisünasyona mı girdin???
Caymanın ön tamponunda çizik mi var?
Sarja taktiginda uzaktan hey siri diye seslenip komut verme olayi. Simdi benzeri bende var. Ama android de sarj etmek zorunlulugun yok seslen uzaktan herseyini hallet baya baya guzel yapmislar
Sende koskoca ASUS telefon yokmu ASUS degilmiydi oha zenginliq diyosun ben bilmez...
Caymanın ön tamponunda çizik mi var?![]()
sanane buımdam je sananeha sen direk sarıyodun unutmusumasdfasdf