Abi kendimi Ali Ağaoğluna falan hazırlıyorum ki olur da bir gün kimliğini açıklarsa şok geçirmeyeyim. Daha üstü çıkmaz heralde ya ağaoğlu yeterli bir önlem gibi geliyo banacadillac sonrası baya hızlı ilerliyor sen de haklısın
Abi kendimi Ali Ağaoğluna falan hazırlıyorum ki olur da bir gün kimliğini açıklarsa şok geçirmeyeyim. Daha üstü çıkmaz heralde ya ağaoğlu yeterli bir önlem gibi geliyo banacadillac sonrası baya hızlı ilerliyor sen de haklısın
Abi kendimi Ali Ağaoğluna falan hazırlıyorum ki olur da bir gün kimliğini açıklarsa şok geçirmeyeyim. Daha üstü çıkmaz heralde ya ağaoğlu yeterli bir önlem gibi geliyo bana
Her şeye rağmen engeli yemiş gibi görünüyor
Yaa bu neddir yaa.. Fabrika çıkışı pert belirtileri olan araba. Sol arka kapı sarkar mı yaDostunu kendine yakın düşmanını daha da yakın tut demişler
![]()
Yaa bu neddir yaa.. Fabrika çıkışı pert belirtileri olan araba. Sol arka kapı sarkar mı yaEn kullanılmayan kapı düşük durumda ve sarkmış olduğu için zor kapanıyor. Depo kapağı için iyimser şekilde motorun kapatılmasını bekliyor olabilir diyeceğim ama bozuk olma ihtimali de her zaman mevcut. Ben bu aletin açacağı airbag'e de güvenmem. Boğar mı kafa mı koparır ne yapar belli değil. Kalsın, açmasın valla daha iyi.
sfjaigkşlsds bi kere sen neyine güveniyorsun da trafikte boncuk gibi arabalarla boy açıyorsun. Kapın kaputun kopsa fırlasa kime ne cevap vereceksin... Diyelim ki gittin, nasıl duracaksın? Çapa mı atacaksın yola?Ağzından bal damlıyor vur abi vur.İçimin yağları eridi
3dk izledim kapattım bir adam nasıl herşeyde başarısız olmayı basarabilir? Düzgün konuşmayı bile beceremiyor
Bu nasıl bir karşılaştırmadır. Beyinim yandı.
Çıktıktan 20 yıl sonra Giulia'yı da alırsın be müdürüm. Ona da tüp taktırıp, logolarını tamamlayıp, paynır teybi takar gezersini
bi de bu kadar çok para olmasa.. hayalini bile kuramıyoruz :S
Şaka maka ya şase falan hafif ya başka bişi nasıl kalktı öyle gavurun oğlu.Eyvalla abim rahatladım yasfjaigkşlsds bi kere sen neyine güveniyorsun da trafikte boncuk gibi arabalarla boy açıyorsun. Kapın kaputun kopsa fırlasa kime ne cevap vereceksin... Diyelim ki gittin, nasıl duracaksın? Çapa mı atacaksın yola?
Nasıl doktor oldu mu? Sen istedin diye sapladıkça sapladım valla![]()
Çıktıktan 20 yıl sonra Giulia'yı da alırsın be müdürüm. Ona da tüp taktırıp, logolarını tamamlayıp, paynır teybi takar gezersin![]()
Önemli olan işlevi abisfjaigkşlsds bi kere sen neyine güveniyorsun da trafikte boncuk gibi arabalarla boy açıyorsun. Kapın kaputun kopsa fırlasa kime ne cevap vereceksin... Diyelim ki gittin, nasıl duracaksın? Çapa mı atacaksın yola?
Nasıl doktor oldu mu? Sen istedin diye sapladıkça sapladım valla![]()
YooÖnemli olan işlevi abidimi @DouglasAdams
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-degisensiz-sunroof-lu-golf-4-465434131/detay
Babam gösterdi araba güzel de çok para çok
fdfsdfsdsdfsd 37 ye alırsın bunu da gene çok müdürüm50 istesinler 50
fdfsdfsdsdfsd 37 ye alırsın bunu da gene çok müdürüm![]()
Borayı 30 a aldık 2004 80 binde gene çok dedim ben de şu anki fiyatlarne 37si yahu? 99 2000 modeli var aynı arabanın onlara bile 30 istiyorlar. Kafayı yemişler kafayı. ederi 25 bunun fazlası etmez ama işte Welcome to turkey