Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostunu kendine yakın düşmanını daha da yakın tut demişler
Archer-Deal-With-It-Reaction-Gif.gif

Dostunu kendine yakın düşmanını daha da yakın tut demişler
Archer-Deal-With-It-Reaction-Gif.gif
Yaa bu neddir yaa.. Fabrika çıkışı pert belirtileri olan araba. Sol arka kapı sarkar mı ya :D En kullanılmayan kapı düşük durumda ve sarkmış olduğu için zor kapanıyor. Depo kapağı için iyimser şekilde motorun kapatılmasını bekliyor olabilir diyeceğim ama bozuk olma ihtimali de her zaman mevcut. Ben bu aletin açacağı airbag'e de güvenmem. Boğar mı kafa mı koparır ne yapar belli değil. Kalsın, açmasın valla daha iyi.

Yaa bu neddir yaa.. Fabrika çıkışı pert belirtileri olan araba. Sol arka kapı sarkar mı ya :D En kullanılmayan kapı düşük durumda ve sarkmış olduğu için zor kapanıyor. Depo kapağı için iyimser şekilde motorun kapatılmasını bekliyor olabilir diyeceğim ama bozuk olma ihtimali de her zaman mevcut. Ben bu aletin açacağı airbag'e de güvenmem. Boğar mı kafa mı koparır ne yapar belli değil. Kalsın, açmasın valla daha iyi.
:D:D Ağzından bal damlıyor vur abi vur.İçimin yağları eridi

:D:D Ağzından bal damlıyor vur abi vur.İçimin yağları eridi
sfjaigkşlsds bi kere sen neyine güveniyorsun da trafikte boncuk gibi arabalarla boy açıyorsun. Kapın kaputun kopsa fırlasa kime ne cevap vereceksin... Diyelim ki gittin, nasıl duracaksın? Çapa mı atacaksın yola?

Nasıl doktor oldu mu? Sen istedin diye sapladıkça sapladım valla :)

sfjaigkşlsds bi kere sen neyine güveniyorsun da trafikte boncuk gibi arabalarla boy açıyorsun. Kapın kaputun kopsa fırlasa kime ne cevap vereceksin... Diyelim ki gittin, nasıl duracaksın? Çapa mı atacaksın yola?

Nasıl doktor oldu mu? Sen istedin diye sapladıkça sapladım valla :)
Şaka maka ya şase falan hafif ya başka bişi nasıl kalktı öyle gavurun oğlu.Eyvalla abim rahatladım ya:D Dayak yiyince abisini çağıran sümüklü çocuk spec yaptım bugün..

Ben telefonumu istiyom yauvv pattes oldu gitti :(
Buranın zenginleri bana hayrına bi telefon alıverin zekat olarak hazır kurban da geliyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...