İçerik hem boş hem yanlış konuşsa ne yazar3dk izledim kapattım bir adam nasıl herşeyde başarısız olmayı basarabilir? Düzgün konuşmayı bile beceremiyor, telefonlardaki asistanlar bile bu adamdan gerçekçi
![]()

İçerik hem boş hem yanlış konuşsa ne yazar3dk izledim kapattım bir adam nasıl herşeyde başarısız olmayı basarabilir? Düzgün konuşmayı bile beceremiyor, telefonlardaki asistanlar bile bu adamdan gerçekçi
![]()
Borayı 30 a aldık 2004 80 binde gene çok dedim ben de şu anki fiyatlar![]()
Yurtdışında bedava veriyorlar bunlarıne 37si yahu? 99 2000 modeli var aynı arabanın onlara bile 30 istiyorlar. Kafayı yemişler kafayı. ederi 25 bunun fazlası etmez ama işte Welcome to turkey
Yurtdışında bedava veriyorlar bunları![]()
Önemli olan işlevi abidimi @DouglasAdams
abbooowww araya ne kaynamış be xD
abı chery tokatlasa alır arabayı atarım doktorumun su andakı halıabbooowww araya ne kaynamış be xD
Kaptanım beklemiyordu bu mızrağı![]()
abı sen once arabayı tek parca vırajdan cıkar ben senı gecmıs sayarımKaptan seni bir gün 1.2 süleyman'la tenhada kıstırmayayımilk virajda sağından atıp solundan geçeceğim
![]()
ben 3 hafta ugrassam fabrıka cıkıs yaparımlan adam 3 haftadır bütün sorunlu kısımları topladı sen git elektrikli aynanı bantla
abı chery tokatlasa alır arabayı atarım doktorumun su andakı halı![]()
Bana da bi telefon afsfddsfsdfsenin mazdaya verdiğin paraya 2 corsa c yakıta da 2 alfa 156 alırız sen hala elektrikli aynam keçesi düşmüş dersinnnnnnn
valla vıraj kabılıyetı konusunda cenk abı gelmedıgı surece rakıpsızımBırak aynası öyle kalsın kılçık olsun ona
Bak bagajıma silikon tabancası da koydum ağırlık olsun diye. Öyle çağırıyorum seni. Bak gece değil gündüz çağırıyorum ki farlarımla görüşümle de ezmeyeyim seni diye.
Bulursan fabrika çıkışını bul onunla gel kaptanSonra ciğerimi söktün demeyesin de...
![]()
aman dıkkat doktorum ezı verırımKaptan gemiyi terket
![]()
Bana da bi telefon afsfddsfsdf
Abi senin gene çalışan bir telefonun var benim o da yoko bana da lazım, + bilgisayar![]()
alamazsın demedımkı zorlasan 3 alfada alırsında 3 carpı 0 esıttır 0 be kankasenin mazdaya verdiğin paraya 2 corsa c yakıta da 2 alfa 156 alırız sen hala elektrikli aynam keçesi düşmüş dersinnnnnnn
paramla ezsem nefes alamazsın kardesARKADAŞLAR GÖRÜN GÖRÜN ZENGİN BİR KAPTANIN PARASIYLA NASIL EZMEYE ÇALIŞTIĞINI GÖRÜN
calısır calısır gülüm eylulde muanıyesı var degıssek bır kac seyıçalışcak mı o aynalar
valla ımzamda araba resmım yok hatta 2 arabam var yazısıda yok artık kararı kendısı versınsahi naptın sen telefonunu ?
@DuzboruDownpipe alp abin alıversin dicem ama görgüsüzlükte zirvededir kendileri. Yatıyla gezmeye çıkarır belki
valla vıraj kabılıyetı konusunda cenk abı gelmedıgı surece rakıpsızımbarı mercek olsa be abı farlarında yınede uzunlarıda acsan ayna karartmam var sıkıntı yok
![]()
kus serisi olsada bende gene utanmam araba arabadir sadece pek sevmiyorum diyelimBırak aynaları da önünü gör önce
Arabanla en fazla metre kaydın virajda kaptan? Şöyle bi debriyaja basayım arabayı toplayayım diyebilecek misinMazda ne verirse onu alacaksın mecbur.
Işıklardan bir sonraki ışıklara kadar gazın dibinde kralsın kaptan.
Araba forumunda bacaklarımızın fotosunu mu koyacağız imzaya? Merak eden oluyor, anlatıyoruzSen neden koymuyorsun sahiden? Utanıyor musun?
![]()