Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayıb oluyoğamaa..
:D Alırsam 1.2mpi motorunu alırım. :) Ver star donanımını o motorla, ilk fırsatta sardırayım bi tane. :)

Star donanım 1.0'ın dışında 1.4AT (1.4mpi+4ileriTK)'de de varmış, sardıralım? :D

Bir düzeltme yapayım, 1.0 motor i20 Active (Sandero'nun stepwayi gibi olan i20)'de de varmış, onda elite donanım var.

Son düzenleme:
Star donanım 1.0'ın dışında 1.4AT (1.4mpi+4ileriTK)'de de varmış, sardıralım? :D
Otm. vitese ihtiyacım yok. i20'nin manuelinin vites geçişleri de çok tatlı. keyif için manuel alınır. Ha, bir ihtimal 1.4coupe manuel alabilirim o ayrı.
Bir düzeltme yapayım, 1.0 motor i20 Active (Sandero'nun stepwayi gibi olan i20)'de de varmış, onda elite donanım var.
star donanım bayağı boş elleşmeye değmez
Bana yeter. Hatta style'a ek olarak BT var. O bluetooth, dokunmatik ekranla değil de Avrupa'daki gibi o tek renkli ilkel ekranlar geliyorsa daha da çok işime gelir. :)

Kendimi arabadan beklentilerim konusunda ifade edemiyorum :( Duyunca hep saçma geliyor değil mi :D

Bana yeter. Hatta style'a ek olarak BT var. O bluetooth, dokunmatik ekranla değil de Avrupa'daki gibi o tek renkli ilkel ekranlar geliyorsa daha da çok işime gelir. :)

Kendimi arabadan beklentilerim konusunda ifade edemiyorum :( Duyunca hep saçma geliyor değil mi :D
Performans yok
Donanım yok
Ağır araba
Sürüş hiissiyatı vasat
Süspansiyon vasat
Multipla geçmişin var
???????????:D

Son düzenleme:
Screenshot_20170807-180942.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...