Disbürtör sıkıntı disbürtör olsaydı yerinde duramazdınAslında sevdiğin markanın disbürtöründe çalışacaksın miss gibi düşünsene mazda da çalışıyorsun elinin altına 2.0 mx5 veriyorlar filanbaya üst kademe de olsan istesen yaparlar
![]()

Disbürtör sıkıntı disbürtör olsaydı yerinde duramazdınAslında sevdiğin markanın disbürtöründe çalışacaksın miss gibi düşünsene mazda da çalışıyorsun elinin altına 2.0 mx5 veriyorlar filanbaya üst kademe de olsan istesen yaparlar
![]()
Adamlar kendisi diyo bir satmak istemiyoruz diye ne bekliyorsun asıl biz şu kadar satmak istiyoruz deyip satamayanlardan korkDisbürtör sıkıntı disbürtör olsaydı yerinde duramazdın![]()
Hem havamız temizlenir iyi olur vallaAkşama pediatride nöbetim var 20:00-08:00 Tüm hasta bebişleri Toyota'cı yapayım da VAG batsın---> > @gtepro
AbovvvHem havamız temizlenir iyi olur valla
Küçük yaşta ver abi zehriAkşama pediatride nöbetim var 20:00-08:00 Tüm hasta bebişleri Toyota'cı yapayım da VAG batsın---> > @gtepro
Akşama pediatride nöbetim var 20:00-08:00 Tüm hasta bebişleri Toyota'cı yapayım da VAG batsın---> > @gtepro
Damardan yaslıcam Bmw gördüklerinde ıyk herkeste var dicekler,VW gördüklerinde gaz maskesi takıcaklar,Alfa romeo görünce 13-15 anahtar çıkarcaklar... Böyle tüm starter pack bilgilerle çocukların beynini yıkayacağım ya sanki sadece ben yapıyorum..Küçük yaşta ver abi zehri![]()
Ulan borçluymuşuz da haberim yok iyi ki bir yıl üniversiteye hazırlandık arkadaş sigorta borcum çıktı ben doktora hiç gitmedim ki![]()
Sağlıl ocağı,Toplum sağlığı merkezi,Kızılay kan merkezi,Aciller den birine gittin mi peki?Ulan borçluymuşuz da haberim yok iyi ki bir yıl üniversiteye hazırlandık arkadaş sigorta borcum çıktı ben doktora hiç gitmedim ki![]()
basıd kaymakamlığa qıt gelır testı yaptır sılıolar hemen...Ulan borçluymuşuz da haberim yok iyi ki bir yıl üniversiteye hazırlandık arkadaş sigorta borcum çıktı ben doktora hiç gitmedim ki![]()
97 Aralık doğumlu olduğum için geliyor hep başıma zaten askere de alıyorlardı az kalsınZorunlu sağlık sigortası o. 18 yaşını geçmiş, öğrenci olmayanlara yazılır. Lisede okurken 20 yaşına kadar, üniversitede okurken 25 yaşına kadar işlenmez. Bu yaş sınırlarını geçenler öğrenciyse bile borç yazılır. Aylık işlenen borcu hatırlamıyorum şuan.
Yok valla hiç gitmedimSağlıl ocağı,Toplum sağlığı merkezi,Kızılay kan merkezi,Aciller den birine gittin mi peki?
Kank girdikten sonra söylüyon yabasıd kaymakamlığa qıt gelır testı yaptır sılıolar hemen...
h.o knk sarayda harcanan elektriğin bi kısmını ödedinKank girdikten sonra söylüyon yaStarbaksa giderdik o parayla
basıd kaymakamlığa qıt gelır testı yaptır sılıolar hemen...
Akşama pediatride nöbetim var 20:00-08:00 Tüm hasta bebişleri Toyota'cı yapayım da VAG batsın---> > @gtepro
97 Aralık doğumlu olduğum için geliyor hep başıma zaten askere de alıyorlardı az kalsın. Yani eğer doğruysa bu tutar direkten dönmüşüm gibi bir şey. Borç sorgulama yaptım 275 TL çıktı ödedim bakalım şimdi borç gözükmüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 8676
Yok valla hiç gitmedimEn son doktora kontrole gittiğimde akşam ameliyat etmişlerdi o gün bu gündür gitmiyorum işte
![]()
Abi onu hep yaptırcaktım geçen yazdan beri kaynadı vallahi herkeste söylüyor benim mallığım oldu birazBabanın şirket üzerinden bi sigorta girişi yaptırsana
Toyota ile mazda ortalik kurmus diola gel degisekDamardan yaslıcam Bmw gördüklerinde ıyk herkeste var dicekler,VW gördüklerinde gaz maskesi takıcaklar,Alfa romeo görünce 13-15 anahtar çıkarcaklar... Böyle tüm starter pack bilgilerle çocukların beynini yıkayacağım ya sanki sadece ben yapıyorum..