Bir otomobile, yarış otomobiline bu kadar mı eğreti durur bu kadar mı absürt gözükür kanat ? Sedan egea'da gördüğüm şu kanat, erkeğe kadın, kadına erkek iç çamaşırı giydirilmiş kadar absürt duruyor.
abi video zaten yemekten soğutuyor izleyebilirsini xdKardeş affet çok ağır bir diyetim var, canım hiçbirşey çekmemeli. İzleyemeyeceğim.2 hafta sonra bi hatırlatsana.
![]()
xdd abim ya valla çık gel buralara ortalık karışsınZaten ayrı olsun Koray kardeşim. Seviniriz cümleten![]()
Aga Egea'nın arkası ne giydirsen çirkin. Muhtemelen fonksiyonunu düşünmüşlerdir. Belki 2-3 sene sonra göz alışırBir otomobile, yarış otomobiline bu kadar mı eğreti durur bu kadar mı absürt gözükür kanat ? Sedan egea'da gördüğüm şu kanat, erkeğe kadın, kadına erkek iç çamaşırı giydirilmiş kadar absürt duruyor.
Haftaya İzmir'deyim. Sen çık gel.xdd abim ya valla çık gel buralara ortalık karışsın![]()
Bana da öyle geldi. Özensiz direkt yapıştırmışlar gibi duruyor. Alışmamış yerde don durmaz derler ya tam o hesapAga Egea'nın arkası ne giydirsen çirkin. Muhtemelen fonksiyonunu düşünmüşlerdir. Belki 2-3 sene sonra göz alışır![]()
Kardeş affet çok ağır bir diyetim var, canım hiçbirşey çekmemeli. İzleyemeyeceğim.2 hafta sonra bi hatırlatsana.
![]()
iyot olan hiçbir şey yiyemiyorsun. Hazır çay bile yasssak. Dışarıda hiçbir şey yiyemiyorsun bu da ayrı bomba.abi diyet listeni göndersene ben de uyguliyim
iyot olan hiçbir şey yiyemiyorsun. Hazır çay bile yasssak. Dışarıda hiçbir şey yiyemiyorsun bu da ayrı bomba.
Okulumu seviyorumiyot olan hiçbir şey yiyemiyorsun. Hazır çay bile yasssak. Dışarıda hiçbir şey yiyemiyorsun bu da ayrı bomba.
Günaydınlar müdürümGünaydın herkese huzurlu sabahlar, keyifli bi gün diliyorum
Abi direk -5 saniye pist dışına çıkacakmış nerdeyse2.55'de wrx sti'ın şoförü neden böyle salak bir dönüş sergilemiş anlayabilen var mı ? Dağlara taşlara çıkardı neredeyse aracı. Aynı noktadan rs'i kullanan şoför daha iyi dönüyor. Sti bildiğin zaman kaybetti o dönemeçte..
Acemi olsa ancak öyle dönerdi zatenAbi direk -5 saniye pist dışına çıkacakmış nerdeyse![]()
Dış iç dış kuralının dışını biraz abartmış2.55'de wrx sti'ın şoförü neden böyle salak bir dönüş sergilemiş anlayabilen var mı ? Dağlara taşlara çıkardı neredeyse aracı. Aynı noktadan rs'i kullanan şoför daha iyi dönüyor. Sti bildiğin zaman kaybetti o dönemeçte..
Eğitim fakültesinde bişer bize düşer??asdqwdqw abi kızların yeri ayrı sizin yeriniz ayrı şimdi xddkızlar artık devamlı burda
knk sökede bişer sizede düşer eğitim iyi hoş ama bi söke etmezEğitim fakültesinde bişer bize düşer??
İpe un seriyosun koray beyknk sökede bişer sizede düşer eğitim iyi hoş ama bi söke etmezxd