Benim araba 8 litre yakıyo kanka olduk benzinciyle30 litre BENZİN 158 tl.

Benim araba 8 litre yakıyo kanka olduk benzinciyle30 litre BENZİN 158 tl.
Azalır panpa.Başta benim 7,8 yazıyordu şu aralar 6,5 layım klimaylaBenim araba 8 litre yakıyo kanka olduk benzinciyle![]()
Beyler 40k borç çıkarsanız 2 yıl sonra ödicem söz.mx5 alabilirim izmirdeki son mx5 i bana satmaya çalışıyo yeni mazda bayii
Arkadaşlar 175/70/13 lastiğin hava basıncı ne olmalı? Kullanma kılavuzunda bu ebat yok. Nasıl yapmalıyım?
Valla inşallah , kahrolsun rodaj süresi yaşasın ilk bakımdan sonraki arabaAzalır panpa.Başta benim 7,8 yazıyordu şu aralar 6,5 layım klimayla
Canın sağolsun doktur ver adresi megane'ın yarısını yollayam hemenBeyler 40k borç çıkarsanız 2 yıl sonra ödicem söz.mx5 alabilirim izmirdeki son mx5 i bana satmaya çalışıyo yeni mazda bayii
Ciğerini yerim.Eyvallah bizimkiler mx5 e karşı yav artık mezun olunca 3 e 5 e bakmadan alıcam napalımCanın sağolsun doktur ver adresi megane'ın yarısını yollayam hemen![]()
Goldy girls---> altın kızlar diye çeviri gördüm ben artık şaşırmıyorumGolden Company, nasıl olurda Altin mürettebat -Ordu olarak cevirilir. Bu nasıl çeviri arkadaş. Jon Snow'u da Jon Kar olarak çevirin bari tam olsun..
Ben diyordum da inanmıyordunuzMalzeme kalitesi ve yalıtım hariç Clio 4 fena değilmiş yahu.
Benim araba 8 litre yakıyo kanka olduk benzinciyle![]()
baktım ama öyle bi ebat yok gibi bi bakıcamSürücü tarafı kapı içinde veya torpido gözünde bilgilendirme olmalı.
Fiat'ın Albea 175/70/14 için önerisi önler 33 psi arkalar 32 psimış.
Ağırlık önde olduğu için yanak inik gibi duruyor bende de ama marka tavsiyesi ön-arka 32psi olduğundan öyle basıyorum. İstersen bir dahaki sefer önü 1psi fazla bas.
Test mi ettinMalzeme kalitesi ve yalıtım hariç Clio 4 fena değilmiş yahu.
Tam test değil ama denk geldik diyelimTest mi ettin