Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vergiler ve akaryakıt fiyatlarından dolayı deve almaya karar verdim artık üniveriste dersane ve staja dellanımla gidip gelicem adınıda dellan koydum ki deli olsun çılgın olsun sırtı yere gelmesin. Hemde kışın güreşlerde gelirde getiriyor dellanım çok ekonomik :D :D
devem ve ben .jpg

Vergiler ve akaryakıt fiyatlarından dolayı deve almaya karar verdim artık üniveriste dersane ve staja dellanımla gidip gelicem adınıda dellan koydum ki deli olsun çılgın olsun sırtı yere gelmesin. Hemde kışın güreşlerde gelirde getiriyor dellanım çok ekonomik :D :D
Ekli dosyayı görüntüle 8777
Senede 10bin yapmıyosan dellan mantıklı bence de

Ekli dosyayı görüntüle 8777
Atmosferik mi turbo mu?
Benim böyle şop yetemeğim olsa var ya...

Son düzenleme:
Uzun zamandır tv izlemiyordum. Superb in yeni reklamını gördüm. İstisnalar kaideyi bozar gibilerden bir şey diyordu. Bu bir tek beni mi rahatsız etmiyorum ama reklamı nereye şikayet edebilirim? En saçma reklamda bile Atatürk'ü bitirmeye çalışıyorlar.

Uzun zamandır tv izlemiyordum. Superb in yeni reklamını gördüm. İstisnalar kaideyi bozar gibilerden bir şey diyordu. Bu bir tek beni mi rahatsız etmiyorum ama reklamı nereye şikayet edebilirim? En saçma reklamda bile Atatürk'ü bitirmeye çalışıyorlar.
Reklamın içeriği ne tam olarak ? Nette var mı bu reklam aradım ama bulamadım. Henüz izlemediğim için de bir yorum yapamıyorum

Attigin linke baktimda alakayi https://onedio.com/haber/erdogan-so...aresini-kaldirdi-turkiye-cumhurbaskani-782094
https://onedio.com/haber/ataturk-or...uyukelcilik-binasi-icin-abd-ye-satildi-782012
Delirmekle mesgulumde

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...