Böyle bir söz var ama Atatürk'le alakası yok. Sen yanlış hatırlıyorsun muhtemelen.İstisnalar kaideyi bozmaz diye bir söz yokmuydu ben mi yanlış hatırlıyorum
Böyle bir söz var ama Atatürk'le alakası yok. Sen yanlış hatırlıyorsun muhtemelen.İstisnalar kaideyi bozmaz diye bir söz yokmuydu ben mi yanlış hatırlıyorum
Atatürk'le bağlantısını kuramadım hocam, ben anlayamadım galiba.
Bunun Atatürk ile ne alakası var anlayamadım.
Ben reklamın içeriğine bakmadım açıkcası umrumda da değil. Sadece o söze takıldım. Böyle böyle yıkılırız. Neyse çok şükür bir tek ben bağlantı kurdum inşallah bir art niyet yoktur.
Hocam benim 'istisnalar kaideyi bozardan 'anladığım tek şey, superb'in rakiplerine oranla f/p ürünü olduğu ve kaide gibi gösterilen rakiplerinin arasından istisna olarak sıyrılıp hepsini bozduğu yönünde.Ben reklamın içeriğine bakmadım açıkcası umrumda da değil. Sadece o söze takıldım. Böyle böyle yıkılırız. Neyse çok şükür bir tek ben bağlantı kurdum inşallah bir art niyet yoktur.
Dediğim gibi reklamın içeriğine takılmadım. Bence böyle bir şekilde kullanılmaması gerektiğini düşündüm ve şikayet etmek istedim. İçerik istediği kadar f/p filan olsun. Böyle alttan alttan yapılıyor bu işler. Bir gün cumhurbaşkanı twitter biosundan Cumhuriyet ibaresini kaldırır diğer günde bu işte yavaş yavaş eritirler işte böyle.Hocam benim 'istisnalar kaideyi bozardan 'anladığım tek şey, superb'in rakiplerine oranla f/p ürünü olduğu ve kaide gibi gösterilen rakiplerinin arasından istisna olarak sıyrılıp hepsini bozduğu yönünde.
Sürpriz degil bu amaDediğim gibi reklamın içeriğine takılmadım. Bence böyle bir şekilde kullanılmaması gerektiğini düşündüm ve şikayet etmek istedim. İçerik istediği kadar f/p filan olsun. Böyle alttan alttan yapılıyor bu işler. Bir gün cumhurbaşkanı twitter biosundan Cumhuriyet ibaresini kaldırır diğer günde bu işte yavaş yavaş eritirler işte böyle.
Sürpriz değil tabiki ama tepki göstermeyerek daha fazlası da gelecek.Sürpriz degil bu ama
Hocam şimdi ben otomobil sektöründen bir markanın bir modeli için fiyat ve özellik konusunda yaptığı reklamda ' bazı istisnalar kaideyi bozar ' sloganıyla Atatürk'e gönderme yapılması mevzusunun bağlantısını kuramadım. Eleştirmek için demiyorum ama ben birleştiremedim kavramaya çalışıyorum. Hani bu siyasi, ekonomik, sosyal veya askeri bir konuya dair slogan olsa belki diyeceğim ama otomobil reklamı sloganıyla Atatürk arasında bağlantı kuramıyorum.Dediğim gibi reklamın içeriğine takılmadım. Bence böyle bir şekilde kullanılmaması gerektiğini düşündüm ve şikayet etmek istedim. İçerik istediği kadar f/p filan olsun. Böyle alttan alttan yapılıyor bu işler. Bir gün cumhurbaşkanı twitter biosundan Cumhuriyet ibaresini kaldırır diğer günde bu işte yavaş yavaş eritirler işte böyle.
Hocam şimdi ben otomobil sektöründen bir markanın bir modeli için fiyat ve özellik konusunda yaptığı reklamda ' bazı istisnalar kaideyi bozar ' sloganıyla Atatürk'e gönderme yapılması mevzusunun bağlantısını kuramadım. Eleştirmek için demiyorum ama ben birleştiremedim kavramaya çalışıyorum. Hani bu siyasi, ekonomik, sosyal veya askeri bir konuya dair slogan olsa belki diyeceğim ama otomobil reklamı sloganıyla Atatürk arasında bağlantı kuramıyorum.
Cahilliğime verin ama hangi söz Atatürk'ün sözü ?Atatürk'ün sözünü bozarak
Vallahi benim kafam iyice karıştı
Ben mi yanlış biliyorum İstisnalar kaideyi bozmaz diye bir sözü yok mu?Cahilliğime verin ama hangi söz Atatürk'ün sözü ?
Valla 12-13.30 arası dışarıdaydım kafama iyicene güneş geçti diye düşünmeye başladım
yok knkBen mi yanlış biliyorum İstisnalar kaideyi bozmaz diye bir sözü yok mu?
Valla 12-13.30 arası dışarıdaydım kafama iyicene güneş geçti diye düşünmeye başladım![]()
Kimin sözü buyok knk![]()
Böyle bir atasözü olduğunu biliyorum ama hangi atamız bunu söylemiş bilmiyorum. Atalarımızdan biri olan Atatürk'e ait böyle bir söz olduğunu hiç duymadım. Nette bakındım ama bulamadım da. Ondan dolayı bağlantı kurmaya çalışıyorum sabahtan beriBen mi yanlış biliyorum İstisnalar kaideyi bozmaz diye bir sözü yok mu?
Benim de aklımda Atatürk'ten kalmış ne bileyimBöyle bir atasözü olduğunu biliyorum ama hangi atamız bunu söylemiş bilmiyorum. Atalarımızdan biri olan Atatürk'e ait böyle bir söz olduğunu hiç duymadım. Nette bakındım ama bulamadım da. Ondan dolayı bağlantı kurmaya çalışıyorum sabahtan beri![]()