Bütün kargolara selamlarımı iletiyorum , Aras gözümde süratten daha da beter bir hale düştü .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hastasıyım deli araç yürütmesi biraz masraflıBeyler, E60 kasa 535d'yi nasil bilirsiniz ?
Forum sıktı ve tadı kalmadı herkes en ufak şeyde birbirini engelliyor kimsenin kimseye tahammülü kalmamış falan filan. Ondan girmiyorum mesajlarıda beğenmiyorum.@gtepro nerdesin sen ya.Beğeni bildirimlerim eksilmiş ordan farkettim
LAMBORGİNİ diye telafuz ediliyorLamborjin mi gördüm yoksa ben abey
Forum sıktı ve tadı kalmadı herkes en ufak şeyde birbirini engelliyor kimsenin kimseye tahammülü kalmamış falan filan. Ondan girmiyorum mesajlarıda beğenmiyorum.
Öyle ısmarlama olmuyoArada gel beni beğen çık![]()
Yanlız bunu yediğimde varya yerimde duramıyordum haa
Herkesin bir fiyatı vardırÖyle ısmarlama olmuyo.
Ben senin bildiğin erkeklerden değilimHerkesin bir fiyatı vardır
-Douglas Adams
Damatlara özel oğlum bu çok elleşmeyin buna
Neden aniden Porsche la 1 gün geçirdi şimdi anladımDamatlara özel oğlum bu çok elleşmeyin buna![]()
Nasılmışsın bakim senBen senin bildiğin erkeklerden değilim.
Forum sıktı ve tadı kalmadı herkes en ufak şeyde birbirini engelliyor kimsenin kimseye tahammülü kalmamış falan filan. Ondan girmiyorum mesajlarıda beğenmiyorum.
Son zamanlarda saçma sapan konuşan ilginç yorumlarda bulunan tipler de çoğaldı forumda en güzeli engellemek hakikatenEn ufağı bilmem ama engelleme özelliği güzel bir şey. Tahammül sınırlarını zorlayanlar çıkıyor arada, engeli bas geç ohh kafan rahat.