İyi akşamlar abi. Senden otopark stickerlarını ne zaman alıcam benİyi akşamlar.
İyi akşamlar abi. Senden otopark stickerlarını ne zaman alıcam ben
Yaz okulunda aldığım üç dersten ikisinden geçtim yarın son sınava giricem ilki 25ti bakalım kurtarabilcek miyim![]()
Kolay gelsin valla sende yoğunsun baya @Koraykaya gelince test senin arabanın testini çekmek için (tabi sende istersenValla hiç bilmiyom ki olm ya demin jettası olan arkadaş aradı bi bucuk aydır görüşmüyoz farkında mısın bişi mi oldu niye görüşmüyoz diye bişi diyemedimhaftasonu diceem bu haftasonu adapazarına gitcem düğün var ona bile binbir sıkıntıyla gidiyorum işyeri fena yormaya basladı, tecrübelilerden biri geçici göreve başka kuruma geçti, Onun bütün görevleri bende. Nöbet vs derken bu ara epey zorda olduğum doğrudur ama halledicez o işi
kurtarırsın 25i sıfır sıkıntı, sınıf ortalamasının çok farklı oldğunu zannetmiyorum
Kolay gelsin valla sende yoğunsun baya @Koraykaya gelince test senin arabanın testini çekmek için (tabi sende istersen) buluşunca alırım.
Ortalama sıkıntı oluyor biraz 20 altında alanları ortalamaya katmıyor adam çoğu kişide düşük aldığı için ortalamaya giremiyor ondan sınıf ortlaması oluyor sana 45 50 sıkıntı ordan doğuyor zaten. Mukavemet 2 dersini verdim ama 1 puan daha verse bi üst dilimin notuyla geçicem adam vermedi ya![]()
Buick de zaten direk opel di. Almanya ayağı olmadan Gm ne yapacak göreceğiz. O bütün marka araçlarında opel altyapısı ve teknolojisi kullanıyordu.
Kamerayı sıkıntı etme abi ya bende öyle kamera karşısına geçen biri değilim bakmıyosun kameraya oluyor bitiyorHımmm anladım hadi inşallah olur ya, arabayı ilk aldığımda yazmıştım zaten taunus bayrama çıkıyor, onun sonrasında bi haftasonu buluşuruz sıfır sıkıntıTek sıkıntı benim kameralarla aram yok siz takılırsınız
![]()
CEYHUN ARARSA AÇMAYIN
Adapazarina kadar gelmisken İstanbula ugramamak olur mu ?Valla hiç bilmiyom ki olm ya demin jettası olan arkadaş aradı bi bucuk aydır görüşmüyoz farkında mısın bişi mi oldu niye görüşmüyoz diye bişi diyemedimhaftasonu diceem bu haftasonu adapazarına gitcem düğün var ona bile binbir sıkıntıyla gidiyorum işyeri fena yormaya basladı, tecrübelilerden biri geçici göreve başka kuruma geçti, Onun bütün görevleri bende. Nöbet vs derken bu ara epey zorda olduğum doğrudur ama halledicez o işi
kurtarırsın 25i sıfır sıkıntı, sınıf ortalamasının çok farklı oldğunu zannetmiyorum
Adapazarina kadar gelmisken İstanbula ugramamak olur mu ?
@pulusoglu
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kamerayı sıkıntı etme abi ya bende öyle kamera karşısına geçen biri değilim bakmıyosun kameraya oluyor bitiyor![]()
oww hemde karasu , karasu İstanbula 30dk uzaklikta .cumartesi sabah yola çıkıcam akşamüstü karasudayım akşam düğün var ertesi sabah yola çıkıp pazar akşam denizliye gelip ertesi sabah 8de işe gideceğim. Ve ailemle![]()
oww hemde karasu , karasu İstanbula 30dk uzaklikta .
Radarları aç abi![]()
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yoook müdürüm olur mu ? Borcun olsuntam olarak ailemi bırakıp gece uyumayıp istanbula gelmemi mi istiyorsun? gece 3te 4te karşılayıp sabah 6da dönmem olağan gelecekse geleyim![]()
Ben İzmir'e geldim ya, gitmişken bizim eve de uğrarsın artık müdürüm.cumartesi sabah yola çıkıcam akşamüstü karasudayım akşam düğün var ertesi sabah yola çıkıp pazar akşam denizliye gelip ertesi sabah 8de işe gideceğim. Ve ailemle![]()