İnsan yiyecek bunları insanDoktor bu ne
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnsan yiyecek bunları insanDoktor bu ne
Bende gelebilirim. Son durum nedir ?@kekum34 @saracer @gtepro @Mustafak cuma sabah 10 uygunmudur?
Yer de üsküdardaki sosyal tesis korunun içinde manzarası da güzel
https://goo.gl/maps/GPBzDgw3W3S2
allah kabul etsin knk iyi ki doğdun <3 :*İzmir usulü 23 yaşa merhaba
doktor bey hiç yakışıyor mu?İzmir usulü 23 yaşa merhaba
Abi hanımefendi senin için özel biri sanırım![]()
Önemli olan ruh güzelliği abi ama sonuç itibariyle ruhlar aleminde yaşamıyoruz.Spor salonu sağlam şrade istiyor kolay gelsin![]()
19-22 yaş arası oldukça kilo almıştım, insanların ne dediğine ne yaptığına pek takılmam fakat 100 kiloyu geçmiştim. Özel üniversite zamanlarıma denk gelmişti ve kendime kötü bakıyordum gerçekten. Bazı maddi sebeplerden dolayı okulu bırakmak ve tekrar hazırlanmak zorunda kaldım ve memlekete döndüm. Yaptığım ilk iş body building salonuna yazılmak oldu. Aslında ilk bir hevesle başlamıştım böyle kilo vereceğim edeceğim diye bir hırsım yoktu. Fakat içten içe çok rahatsız olduğumu da biliyordum kilomdan dolayı. Tam 1 sene haftada 4 günden ve günde 2,5 saatten az olmamak kaydıyla ağır spor yaptım ve 25 kilo vererek 75'e kadar düştüm. Doktor kontrolü, doktor tavsiyesi falan yok. Yediklerimden de sadece tatlı ve ekmeği kesmiştim.
Kiloyu verdik, 1 sene spor da yaptık tabii vücut sarkmadı fitleşti. Sonra ne mi oldu ? İnsanların laflarının, beğenisinin, dış görünüşe bakmalarının bir halt olmadığını anladım. Karşı cins konusunda en sıkıntı çektiğim, hatta en üzüldüğüm zamanlarım hep o fit olduğum döneme geldi. Dış görünüşe göre seni seçtikleri anda ki bunu hemen anlayamıyorsun, insanlar gerçekten seni kırıyor.
Sporla kilo veren insan istediği ölçüye gelip sporu bıraktıktan sonra emin ol verdiği kiloları geri alıyor. Herkes için geçerli değil tabii ama vücudu kilo almaya müsait bünyelerde bu muhakkak oluyor. Verdiğim 25 kiloyu geri aldım diyebilirim. Tabii yaşım artık 30'a yaklaştığı için daha genç yaştaki kadar eğreti durmuyor kilom çünkü vücut oturuyor ama yine de aldım o kiloyu. Kilo güzel bir şey mi ? Kesinlikle değil. Ama her şey de değil. İnsanların ne dediklerine takılma hocam. Kilo versen de gururunu kırıp seni incitecek başka bir şey bulacaklardır. Sen istiyorsan kilo ver, başkasının lafları için sakın bu yola girme. Yoksa emin ol zamanla insanda saplantı haline geliyor milletin dediği şeyler.
kız olsam valla direk evlenirdim seninle ya boşver knk bunları <3 :* biz birbirimize yeteriz![]()
Bisikleti bıraktın ondan işte Alf bozdu seniabi ben 28 senelik ömrümde hiç kimsenin söylemine bakarak yol çizmedim kendime. Hızlı kilo vermenin hızlı kilo almak olarak dönüştüğünü de bizzat ev arkadaşımda görerek tanık oldum biliyorum. Ben şu kiloları bi vereyim, sonraki kısım için dikkat etmeye razıyım ama ben hiç bu kadar kilo almamıştım cidden kendime şaşıyorum...
Bisikleti bıraktın ondan işte Alf bozdu seni
Mesajda yazan yer ve saatteBende gelebilirim. Son durum nedir ?
Değişiklik yoksa tamamdırMesajda yazan yer ve saatte![]()
İzmir usulü 23 yaşa merhaba
Wp deyiz be reis ameliyat işleri geçirdim bide ondan en son sinan reis ten çekilişte honda usb si kazandık işte@Mertcan where are you ya görünmüyorsun
Wp deyiz be reis ameliyat işleri geçirdim bide ondan en son sinan reis ten çekilişte honda usb si kazandık işte![]()
Akrabalar ABD'de araba bakıyorlar, gece gece üzdü.
Sağolasın gelmeye çalışcamameliyat mevzuların için geçmiş olsun, wp neresi ben tanımıyorum, bilmiyorum.daha sık kop gel![]()
Sağolasın gelmeye çalışcam![]()