Benim yol tutmayan arabalarla bi işim olmazYada leon fr st 1.4 150 lik![]()

Benim yol tutmayan arabalarla bi işim olmazYada leon fr st 1.4 150 lik![]()
Ben görünüşü hoşuma gittigi için dedim zatenBenim yol tutmayan arabalarla bi işim olmazcidden MK1 ve MK2 Leoni gözüm kapalı alırım ama MK3, Cupra olmadıkça almazdım herhalde
.
Son bir kaç gündür gündemde teknede "görüntülenen" iki kişinin olması ülkemizin halinin ne kadar iç açıcı olduğunu gösteriyor cidden.
Bebeğim sen Vagcısın senin zevklerinle karşı cinsin zevklerinin aynı çizgiye oturması için geçen sürede insanlığın nesli tükenebilir...O değilde T-Roc güzel olmuş ya tasarımı falan bence hiç sıkıcı olmamış hatta bence Polo'dan çok daha güzel bir tasarıma sahip olmuş ama tabii zevkler renkler tartışılmaz. Şöyle 2 litre benzinli 220hp T-Roc olsada gazlasak ya.
Ceyhun the Elizabeth..Büyük konuşmamak lazım ama Supra hariç yeni nesil bir toyota ..... yapsan almam hadi şeytan dürttü 1.8 CHR veya Yaris GRMN almaya kalksam babam para vermezVAG'dan başkası yalan bana
.
Fabrikasında staj yapmış biri olarak söyleyeyim, yok. Otomobillere göre çok daha ilkel araçlar. Şasi konstrüksiyonu esnasında kaynak dolayısıyla oluşan deformasyonları düzeltmek için bildiğiniz çekiçle dan dan dan diye vuruyorlar. Şasinin tamamı elle kaynatılıyor.![]()
5 kişi ölmüş Pamukkaleye ait Travego olsa gerek araç Ankara yakınında köprü ayağına çarpmış. Otobüslerde burulma direnci vs. yok mu? Bu kadar kötü görüntüler bu zamanda ki otobüslerde. Her şeyimiz Allah'a emanet...
Kemalpaşa Torbalı vs.Yatırımdan anlamam ama bu aralara oraları büyüyorBeyler,
İzmirden ev almak istesem yatırımlık. Nerden ev alayım. Hangi semte bakayım![]()
Beyler,
İzmirden ev almak istesem yatırımlık. Nerden ev alayım. Hangi semte bakayım![]()
Fiesta önermiyorum trafikte köpek gibi yakıyor 9-10 rahat görüyorOnun Fiesta'sına da bakıyorum bir de o konuşsun bakalım neler çıkacak.![]()
Benzin oldu 5.30 ya çıldırıyorum kendimden geçiyorum geçen 50₺ benzin attım açık yol trafiğe girmedim 120 km zar zor gittim istde şaka gibi yaFiesta önermiyorum trafikte köpek gibi yakıyor 9-10 rahat görüyor
İdare ederim dersen sorun yok ama yakıt önemli dersen bulaşma ağzıma sıçıyor