İlla diyosun ki git A3 1.0 falan al sakin sakin gezBebeğim sen Vagcısın senin zevklerinle karşı cinsin zevklerinin aynı çizgiye oturması için geçen sürede insanlığın nesli tükenebilir...

İlla diyosun ki git A3 1.0 falan al sakin sakin gezBebeğim sen Vagcısın senin zevklerinle karşı cinsin zevklerinin aynı çizgiye oturması için geçen sürede insanlığın nesli tükenebilir...
Ustam sen yine 120km gittin biz Tiguan'a 50'lik attık araba benzinciden eve kadar depo ışığı yaktıBenzin oldu 5.30 ya çıldırıyorum kendimden geçiyorum geçen 50₺ benzin attım açık yol trafiğe girmedim 120 km zar zor gittim istde şaka gibi ya
Ee sinanım sen de dizel sevmiyorsun, düşük hacim turbo sevmiyorsun, lpg sevmiyorsun ne beğendireceğiz sanaBenzin oldu 5.30 ya çıldırıyorum kendimden geçiyorum geçen 50₺ benzin attım açık yol trafiğe girmedim 120 km zar zor gittim istde şaka gibi ya
Ben serviste bi Toledoya cihaz bağlayacaktım yakıt olmadığı için 50₺ lik şirket adına yakıt almaya gittim ışık bile söndürmedi 50₺ ahahhaajah araba 1.4 tdıUstam sen yine 120km gittin biz Tiguan'a 50'lik attık araba benzinciden eve kadar depo ışığı yaktı.
Siz para iyi bi mayış bağlayın sesim çıkmaz ahahahksjsjsEe sinanım sen de dizel sevmiyorsun, düşük hacim turbo sevmiyorsun, lpg sevmiyorsun ne beğendireceğiz sana![]()
Öyle bir durum ben de olsa turbo motoru geçtim 2.0 atmosferik benzinliyi ben kullanırımSiz para iyi bi mayış bağlayın sesim çıkmaz ahahahksjsjs
AhahaÖyle bir durum ben de olsa turbo motoru geçtim 2.0 atmosferik benzinliyi ben kullanırım![]()
Aynen öyle, yoksa benim gibi adamın 1.6 tdci motorla ne işi varAhaha2 temel sorun var
1. Benzin pahalı
2. Fakiriz
Ben serviste bi Toledoya cihaz bağlayacaktım yakıt olmadığı için 50₺ lik şirket adına yakıt almaya gittim ışık bile söndürmedi 50₺ ahahhaajah araba 1.4 tdı
Oda doğru ben 50₺ benzin atınca yarı depoya gıdım kalıyorama onlarda aygır gibi depo var ya nerden baksan 80 litresi var
@emreozukan abim sizin Rapid'in kaç litreydi?
Doğmamış çocuğa don biçmenin alemi yok diyorum ceyhunumİlla diyosun ki git A3 1.0 falan al sakin sakin gezYANLIŞŞŞ alacam ben hot-hatch veya hot-suv makinamı gazlayacam
.
bizim araba mis. Düşük hacim atmosferikEe sinanım sen de dizel sevmiyorsun, düşük hacim turbo sevmiyorsun, lpg sevmiyorsun ne beğendireceğiz sana![]()
Düşük hacim atmosferik olarak 1.25 fiestayı kullandım ben de 2 sene kadar. Pek yürümüyor ama zorlamazsan da az yakıyor. Fakat gitsin deyip devir çevire çevire yol aldığında atmosferik standartlarına göre yakıt olarak can yakabilirbizim araba mis. Düşük hacim atmosferikama yürümyor işte
. Tek avunma yöntemim az yakıyor.
![]()
2.0 zetec motor tam benlik.. Alışkınım zatenAmerika'da galiba senin kasa 2.0 zetec motorla satılıyordu@CenkGs
@volkan 22:15 civarında piyasa şeklinde park edilmiş halde Fenerbahçe Kalamışta basıldı.![]()
Ya atma abi şunu şöyle ya bunları atıyorsun sonra triplere girip gece modern araba avına çıkıyorum elimde çiviyle Şu motora benzinde binme imkanı olsa var ya... ölümsüz
Cenk abinin olduğu ortamda bunu demeseydin adamın kalbine inecekAz önce Alman plakalı çok acayip bir Mondeo gördüm, sağda yazıyordu tipi ama okuyamadım, ışıkta durduğu yerde gürül gürül araba. Kaç motor varsa, son kasaydı. Rs'i gibi bir şeyi var mı Mondeo'nun acaba.
Az önce Alman plakalı çok acayip bir Mondeo gördüm, sağda yazıyordu tipi ama okuyamadım, ışıkta durduğu yerde gürül gürül araba. Kaç motor varsa, son kasaydı. Rs'i gibi bir şeyi var mı Mondeo'nun acaba.
Son kasa mondeo ise yani kasa buysa fusion sport olabilir. 2.7 litre twin turbo V6 325 hp bildiğim kadarıyla o makine. V6'nın sesidir o gürül gürülCenk abinin olduğu ortamda bunu demeseydin adamın kalbine inecek![]()