Kalmadı temizleri sinanım kalmadı.. Alamadım 2.5 v6 mondeo.Ya atma abi şunu şöyle ya bunları atıyorsun sonra triplere girip gece modern araba avına çıkıyorum elimde çiviyle Şu motora benzinde binme imkanı olsa var ya... ölümsüz
Kalmadı temizleri sinanım kalmadı.. Alamadım 2.5 v6 mondeo.Ya atma abi şunu şöyle ya bunları atıyorsun sonra triplere girip gece modern araba avına çıkıyorum elimde çiviyle Şu motora benzinde binme imkanı olsa var ya... ölümsüz
Bağcılar'da vardı ya bitsne gri v6Kalmadı temizleri sinanım kalmadı.. Alamadım 2.5 v6 mondeo.
22 hiç bir şey yahu.. Kalmadı artık öyle makineler. Alana hayırlı uğurlu olsun ne diyelim..Bağcılar'da vardı ya bitsne gri v622 ye mi ne satıldı diye biliyorum
2.0 dizel veya 2.0 ecoboost var.Az önce Alman plakalı çok acayip bir Mondeo gördüm, sağda yazıyordu tipi ama okuyamadım, ışıkta durduğu yerde gürül gürül araba. Kaç motor varsa, son kasaydı. Rs'i gibi bir şeyi var mı Mondeo'nun acaba.
Dizelin sevmediğim sesini en kaliteli markada bile olsa ayırt ediyorum, benzinliydi araç çok net.2.0 dizel veya 2.0 ecoboost var.
Fusion sport işte V6 ecoboost motor. F-150'den alınıp ona koyulmuş. Onda da 4 egzoz çıkışı var. Zaten 2.0 turbo benzinli araç rölantide öyle gürül gürül ses çıkarmaz. ABD'de mondeo'lar fusion olarak satılıyor, bunların bir de sport versiyonu var. Alman birisi ithal etmiştir almıştır.Belki de Mondeo değil başka bir aracıydı Ford'un, 4 egzoz çıkışlı falan değişik bir arabaydı.
selam abi nasılsın?Selam ahali
Çok şükür iyiyimselam abi nasılsın?
iyi şimdi arabaya indim silecekleri takmaya. Ama kararsızım hala sıcak havalar yeni silecekler de zarar görnesin şimdiden.Çok şükür iyiyim
sen nasılsın
Takman konusunda negatif birşey olacagını sanmam ama sen bilirsin yineiyi şimdi arabaya indim silecekleri takmaya. Ama kararsızım hala sıcak havalar yeni silecekler de zarar görnesin şimdiden.
taktım. Dedim bişey olmaz. Vallahi iyiki takmışım ötekiler pert olmuş neredryse şimdi camda en ufak iz bile kalmıyo.Takman konusunda negatif birşey olacagını sanmam ama sen bilirsin yine
Benim clio da sagdaki biraz gitmiş ama sol silecek iyi çalışıyortaktım. Dedim bişey olmaz. Vallahi iyiki takmışım ötekiler pert olmuş neredryse şimdi camda en ufak iz bile kalmıyo.
Böyle kanatlar, difüzörler falan takıp tüketimi düşürsek ne güzel olur![]()
![]()
tüketim dedi arabayı demdedi doktor bey.
Spoiler ı kes en az 40 kg daha yere basma kuvveti verir otüketim dedi arabayı demdedi doktor bey.