Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/uber-surucusu-kadin-yolcuyu-dovdu-iddiasi-2309458/
Ağalar şöför yerinde olsanız siz böyle bir durumla karşılaşınca ne yapardınız? UBER'e binmeden önce ne kadar paraya gideceğiniz yazıyor ve zorunlu rota değişikliğinde bu durum size charge edilmiyor. Ne hikmetse kadını taksici kurtarıyor. Şöför düzgünce sakinleştirmeye çalışıyor ama nafile... Bana kalırsa kadın kendi kendini dövdü veya kızına dövdürdü. Siz ne düşünüyorsunuz?
UBER sürücüsünün tek hatası, bir şekilde merkezle irtibata geçip müşteriyi şikayet etmemesi. Merkeze şikayet edip durumu en başından haberdar edip, gerekiyorsa müşteri ne istiyorsa "pekiyi nasıl isterseniz" deyip yerine getirmesi başını yakmasına engel olurdu. O kadını o edepsizliğiyle ben olsam çok daha önce atardım arabadan. (tabii öyle bir olay varsa)
UBER'in bu şoförün ayağının kaydırmasının tek sebebi PR meselesi. Bu sıkıntılı dönemde kamuoyuna şirin gözükmek adına bir şoförü harcamak çok mantıklı bir hareket. Ha, bu şekilde böyle edepsiz müşterilerin önünü açmış oldular. Zamanı gelince onu çözmek için de ayrı bir gündem yaratılır. Bu işler böyle dönüyor maalesef.:)

http://www.hurriyet.com.tr/amp/ekon...te-iniyor-otobusle-15-saat-suruyordu-40783818
Ekli dosyayı görüntüle 12139 Ekli dosyayı görüntüle 12140 Ekli dosyayı görüntüle 12141 hasaplara öre 891km lik yolu 5.5 saatte gitmek için ort hizin 162km olması gerekiyor ana okulu çocuğuna mi yaptırdınız hesaplamayı
Ben binmedim ama binenler 250 yapıyor diyollaa.. Ben 130-140 giderken kafa kafaya kapışmıştım. Daha hızlısına şahit olmadım.:)

Arkadaslar her atmosferikcinin klasik sonu olarak arabayi yavastan yavastan elden cikarmaya karar verdim. Bu ay 500 lira gitti benzine. Daha da giderdi de sakin kullandim. Bu parayi araba taksit olarak odemek daha mantikli geldi. Uzun uzun bir surec ama ilk adimi attim hayirlisi.
Sakin ol kaptan, benim bu ay yarın akşamla birlikte 1000₺ yi kesin geçecek. Kaç kere depo doldurduğumu unuttum artık. Sadece son 2 haftada yarın akşam 4. kez depo fulleyeceğim.

Sakin ol kaptan, benim bu ay yarın akşamla birlikte 1000₺ yi kesin geçecek. Kaç kere depo doldurduğumu unuttum artık. Sadece son 2 haftada yarın akşam 4. kez depo fulleyeceğim.
Sikinti surada basliyor ama bu benim ortalama kullanimim. Hani corsanin bu ay cok icmis olmasi birsey degil cok is guc vardir bi zahmet yesin icsin. Ama benim siradan bir ay icin gozden cikarmam gereken para bir araba taksidine giderek yakinlasiyor. Bakimida cok pahali. Elden cikarma zamani geldi abi.

Sikinti surada basliyor ama bu benim ortalama kullanimim. Hani corsanin bu ay cok icmis olmasi birsey degil cok is guc vardir bi zahmet yesin icsin. Ama benim siradan bir ay icin gozden cikarmam gereken para bir araba taksidine giderek yakinlasiyor. Bakimida cok pahali. Elden cikarma zamani geldi abi.
Yine de yeni araba fiyatlarını, üzerine koyacağın parayı filan iyice düşün taşın hesabını yap. Yeni arabalar benzinden de pahalı. Benim yaptığım masrafı ona dikkat çekmek için yazdım aslında.

http://www.hurriyet.com.tr/amp/ekon...te-iniyor-otobusle-15-saat-suruyordu-40783818
Ekli dosyayı görüntüle 12139 Ekli dosyayı görüntüle 12140 Ekli dosyayı görüntüle 12141 hasaplara öre 891km lik yolu 5.5 saatte gitmek için ort hizin 162km olması gerekiyor ana okulu çocuğuna mi yaptırdınız hesaplamayı
Ankara-Sivas yht hattı açıklandığında ablam Sivas'ta üniversiteyi kazanmisti . 5sene okudu şuan son doneminde evet goruyorsunuz ... :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali abi 30 Litreyle gider 53Litre ne ya ? @İstanbullu

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Screenshot_2018-03-26-01-17-00-122_com.easyroute.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...