İş hayatımdan sıkıldım, hem çalışıp hemde kazanmak için kanadaya göceyim diyom. Bir tane prius alıp içinde yaşayım, saati 11 dolar asgeri ücretimlede gecineyim diyorum.
Tabi bunlar hep hayell
Tabi bunlar hep hayell
Noldu depon mu bitti <3İş hayatımdan sıkıldım, hem çalışıp hemde kazanmak için kanadaya göceyim diyom. Bir tane prius alıp içinde yaşayım, saati 11 dolar asgeri ücretimlede gecineyim diyorum.
Tabi bunlar hep hayell
Delikanlı gibi yazılım yaptık demeleri bile güven sebebi. Nasıl kullanılmış öğrenmek lazımYazılım yapılmış araç alınır mı?
6 yaşımdan beri cs 1,5 den tut tüm cs leri oynadım.23 yaşındayım 17 senedir izlediğim en acayip ve güzel maçtı
Yazılım yapılmış araç alınır mı?
Train haritası rusların en çok sevdiği harita.Hani dust2 milli türk map'i gibi.İzlediğin maç şuan ki durumda dünyadaki en iyi oyuncuların maçıydı bana göre.Özellikle 8:40 da başlayan şovun sahibi Xizt maçı getiren hareketi yapıyor.Dust 2’den baska harita bilmedigim icin bende pek etki etmedi aushushdhd
Train haritası rusların en çok sevdiği harita.Hani dust2 milli türk map'i gibi.İzlediğin maç şuan ki durumda dünyadaki en iyi oyuncuların maçıydı bana göre.Özellikle 8:40 da başlayan şovun sahibi Xizt maçı getiren hareketi yapıyor.
Hastasıyım diyorumTam izlemedim doktor. Baktim dust 2 degil, dedim bu mapi bilmiyorum kapattim
Pc’ye gectigimde izleyecegim. Bazen acayip vuruslar yapiyorlar, izlemesi keyifli oluyor
Klasik göze sokulan ekranlardan bir örnek daha.Benim dikkatimi çeken klasik dijital saatten vazgeçilmiş olması yerine sağda dijital bir bölümde bişeyler yazıyor olmasıO ekran ne
Seni denemiştim güncel toyota cvt şanzımanından 20 mili saniye fark bulunuyor toplam hareketinde.Cvt ismine ön yargın olduğunu yakalamak keyif veriyor.Sorunsuzluk diyip dsg diyen reyisSonunda yapmislar valla helal bu cvt alinabilir iste ama zf dsg gibi secenekler varken anca 3. Siraya koyabilirim her halukarda.
Abi sen nasil japon kullanıcısısın Ben olsam normal arabalarda mümkün olduğunca cift kavramadan uzak durmaya çalışırımSonunda yapmislar valla helal bu cvt alinabilir iste ama zf dsg gibi secenekler varken anca 3. Siraya koyabilirim her halukarda.
Dizelle gelmeyecek Hilux hariç. En düşük motor seçeneği 1,6 132 hp lik motor 1,8 hibrit olacaktırİnşallah bu da 90hp dizelle gelmez bize