Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İş hayatımdan sıkıldım, hem çalışıp hemde kazanmak için kanadaya göceyim diyom. Bir tane prius alıp içinde yaşayım, saati 11 dolar asgeri ücretimlede gecineyim diyorum.
Tabi bunlar hep hayell

Etrafımda aynı arkadaşım 2 defa aldı a3 tfsi sportback diğeri astra j 1,4 turbo.İkisinde de alırken sahipleri yakıt tasarrufu için yaptık demişler.a3 de ki kilitli özellikleri açtırdık falan da demişti.İlk önce yapan yeri arayıp soruyor arabayı hangi yazılım var vs.Sonra motor-şanzıman-alt yürüyen kontrolü yaptırıyor. 1,4 de ön disk hidroliği hidrolik sıvısı kaçırıyordu 80-120 lira arası yaptırdı.Başka da bir problem duymadım.En azından bana söylemedi ve tabi bu yazılımlar yumuşak yazılımlar.%25 üstü beygir almaca değil yani

Dust 2’den baska harita bilmedigim icin bende pek etki etmedi aushushdhd
Train haritası rusların en çok sevdiği harita.Hani dust2 milli türk map'i gibi.İzlediğin maç şuan ki durumda dünyadaki en iyi oyuncuların maçıydı bana göre.Özellikle 8:40 da başlayan şovun sahibi Xizt maçı getiren hareketi yapıyor.

Robotlardan biri araba tam çıkarken munzurluğuna şımarıklığına top atıyor herhalde.Tam olarak onu izlemek için gelmiştim

Train haritası rusların en çok sevdiği harita.Hani dust2 milli türk map'i gibi.İzlediğin maç şuan ki durumda dünyadaki en iyi oyuncuların maçıydı bana göre.Özellikle 8:40 da başlayan şovun sahibi Xizt maçı getiren hareketi yapıyor.

Tam izlemedim doktor. Baktim dust 2 degil, dedim bu mapi bilmiyorum kapattim :D
Pc’ye gectigimde izleyecegim. Bazen acayip vuruslar yapiyorlar, izlemesi keyifli oluyor

OoG9Ez.jpg
Arada görüyorum bu 740'ı güzel görünüyor
JQ0k3W.jpg
Reno 12 de çok diri duruyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...