Aracın arkası nerede?Türkiye'de olmuş, kesin bu arabayı toplamışlardır.
Aracın arkası nerede?Türkiye'de olmuş, kesin bu arabayı toplamışlardır.
Hiç Ford yapmamış. Gözüm tutmadıAnladığım kadarıyla abimiz baya iyi bir zanaatkar. Bakmanızda fayda var. https://www.instagram.com/udcustomworks/
Noyan'ın direksiyonunu yapan eleman. Eskiden GMG'de direksiyon vb işleri yapıyormuş kendi yerini açmış. Tanıdığım değil ama Noyan titiz adam ondan işinin ehli biri belli.Tanıdıkmı rastgelemı denk geldı begendım cunku
Bende e92 M3 gördüm diyeceklerim bu kadarYolda gri mx5 gördüm yine yeniden aşık oldum of dağlar
Al benden de o kadar, ben ŞOK desem yeridir.O kadar RS ve Hothatch tecrübesi avantajını ve layout düzeni avantajını değerlendirememesi Renault için büyük kayıp.UP GTİ'ın 5 kapılısı uygun bir fiyata gelse ülkemizde satılır bence.Twingo beni hayal kırıklığına uğrattı. Arkadan itişin ve Renault Sport desteğinin avantajını hiç kullanamıyor olması üzücü.
Varya 10 kere toplamışlardır hemdeTürkiye'de olmuş, kesin bu arabayı toplamışlardır.
Up GTi'da 5 kapi opsiyonu malesef yok ama gelse bence GTi secenegi ile satabilir. Yaklaşık 75 80 civarına satışa çıksa peynir ekmek style olabilir belki .Al benden de o kadar, ben ŞOK desem yeridir.O kadar RS ve Hothatch tecrübesi avantajını ve layout düzeni avantajını değerlendirememesi Renault için büyük kayıp.UP GTİ'ın 5 kapılısı uygun bir fiyata gelse ülkemizde satılır bence.
ankarada o zaman teee. valla guzel olurdu dıreksıyonda kısmetNoyan'ın direksiyonunu yapan eleman. Eskiden GMG'de direksiyon vb işleri yapıyormuş kendi yerini açmış. Tanıdığım değil ama Noyan titiz adam ondan işinin ehli biri belli.
koca yureklıhttps://www.korayspor.com/ 'dan alışveriş yapacak veya yapmayı düşünen varsa kullanabilir 30 TL iyi para.
Ekli dosyayı görüntüle 12940
Yav Ankara dediğin burnunun ucu nolcak gider gelirsinankarada o zaman teee. valla guzel olurdu dıreksıyonda kısmet
Pick up falan demeyecen alacan doktorum boşver kızları al MX5 hayatı yasa diye boşuna demiyoruuuuum .Ulam mx5 arabamın yarısı.Sağımdan geçerken inan aynadan zor görüyorum o kadar küçük araba ama bu kadar tatlı olur ya
Çirkin düşüncelerPick up falan demeyecen alacan doktorum boşver kızları al MX5 hayatı yasa diye boşuna demiyoruuuuum .
Bekle vip açılsınPick up falan demeyecen alacan doktorum boşver kızları al MX5 hayatı yasa diye boşuna demiyoruuuuum .