Bi kariyerime odaklanayım da siz daha çok güleceksiniz

Ahır gibi resmen..
O i8'in plakası ne öyle ya. Araba alttan alttan ben musibeti çekerim, ilk kavşakta patlarım mesajını vermiş de, sürücüsü sübliminali görememişBu kamyoneti kullanan kişi umarım kontrolsüz yola atlayıp kazanın sebebi olmamıştır, yoksa kullandığı araca göre bir ekonomik durum varsayımı yaparsak başı baya ağrıyacağa benziyor.
Allah bizi lüx arabaların kazasından korusun...Ekli dosyayı görüntüle 2465Ekli dosyayı görüntüle 2466 Ekli dosyayı görüntüle 2467
Sen koy reyis sürümden kazanalım biz basarız düzenli olarak@AYUU yüksek fiyat çekiyoruz, az ama öz olsun istiyoruz
Bakarken beynim yandı![]()
Çok iyi yaa
Yarın sınav var ama ben uyuya kalmışım. Şimdi çalışıcam.Arkadaslar, nerelerdesiniz yahu ?![]()
Vize mi yazili mi. ?Yarın sınav var ama ben uyuya kalmışım. Şimdi çalışıcam.
Yazılı. Kimya yazılısı. Hardcore geçecek gibi duruyor ama hayırlısı.Vize mi yazili mi. ?
Yeni geldim Üni'den. Disarisi bayagi soguk. Arabanin koltuk isitmasi cok ise yariyor bu soguklarda falan.Valla ben can sıkıntısı mode on, takılıyorum öyle sizden naber gençler ?
YGS'ye hazirlanirken ne cekmistim..Yazılı. Kimya yazılısı. Hardcore geçecek gibi duruyor ama hayırlısı.
Benim hatun bunu görse kesin yaptıralım diye başımın etini yer yaymayın şunu etrafa![]()
Çok iyi yaa