OlabilirKılıf kutu falan yok kullanmıyom ara sıra kitap ayracı niyetine kitap arasına bıraktığımda oluyor galiba benden kaynaklı.

OlabilirKılıf kutu falan yok kullanmıyom ara sıra kitap ayracı niyetine kitap arasına bıraktığımda oluyor galiba benden kaynaklı.
Yaklaşık bi 12 13 senedir alfhonso [emoji23]H önemli reis o hep vardı bende. [emoji23] orjinalinde yok, bende olanı ekledim [emoji23]
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okeyy normalde alfonso olduğunu biliyorum da alfhonso'yu ilk kez gördümH önemli reis o hep vardı bende. [emoji23] orjinalinde yok, bende olanı ekledim [emoji23]
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buda farklı bir yaklaşimYıllardır taktıktan sonra artık cebimde taşımaya başladım.
Bir daha düşün be mübarek???Sevgili mi istersin yoksa 290 Cupra mı deselere 1 depo + Cupra derim valla. Sevgiliden daha mutlu edeceği kesin hem heran zevk de verir.
Forum amacından sapıyor mu neBir daha düşün be mübarek???
![]()
Tek özgürce hareket ettiğimiz yer burası napalımForum amacından sapıyor mu ne![]()
70 yaşına gelse de kırışıklıklarına yani yüzündeki ekmek banarım onun benEmekli mi olmustu bu abla sanki öyle hatirliyorum![]()
İlginç bir yaklasim70 yaşına gelse de kırışıklıklarına yani yüzündeki ekmek banarım onun ben![]()
ben bilmem abi ben türbanlı koydum. berkin elvana sorcaksınız onuForumun bug'ını buldum ahahahaha
Ekli dosyayı görüntüle 2470
Valla bi düşünmedim değilde... şimdi öyle bir arabaya zaten kızlar bineceği için bir taşla iki kuş beylerForumun bug'ını buldum ahahahaha
Ablada da mal sağlam ha maşallah süt danası gibi. Bu ne masraflıdır kim bilir valla anneannemin astra g bundan daha az masraflı bile olacaktır.Forumun bug'ını buldum ahahahaha
hasar kaydı değişeni falan yoksa alınır bnceAblada da mal sağlam ha maşallah süt danası gibi. Bu ne masraflıdır kim bilir valla anneannemin astra g bundan daha az masraflı bile olacaktır.
Astra G çok eskiden vardı zaten ondan sonra opele tövbe ettiler. Bu kızda hasarın alası var ama ilanında keyfe keder temizlik boyası diyor.hasar kaydı değişeni falan yoksa alınır bnce
Hic işim olmaz bu tip ile. Kafadaki çıkarsa belki.Bir daha düşün be mübarek???
![]()
edit : istek üzerine fotoğraf değiştirildi.
kızın gazi madalyaları var diyosun, hmmmAstra G çok eskiden vardı zaten ondan sonra opele tövbe ettiler. Bu kızda hasarın alası var ama ilanında keyfe keder temizlik boyası diyor.