Allah affetsin bu neOha reel mi? Ekli dosyayı görüntüle 2609
Ulan bu ülke Petek Dınçöz Petek Matematikçöz vakalarını atlattıysa herşeyi atlatırNez vardı benim zamanımda sakın sakın sakın haa yaklaşmayın yanımaa
Sonra petek dinçöz ablamız geldi fulişş kazanova dedi
Ulan bu ülke Petek Dınçöz Petek Matematikçöz vakalarını atlattıysa herşeyi atlatır.
İşte hipnozu tetikleyecek görsel ve "yaranamadım" sözcüğü yeterli oluyorBunu neden yaptın?
Neden hatırlattın ki şimdi?
Lanet olsun sebebi neydi ki?
Daha videoyu görür görmez, açmadan kafamın içinde yaranamadım yavrum yaranamadım sesleri yankılanmaya başladı
Bunların bi de yar yar diye bi şarkısı vardı.
o nesildenim gururluyum asdfasdfYa gözünüzü seveyim hatırlatmayın şunları
@gtepro bak bi nesil petek dincöz'ün şu klibini ağzı açık izledi ona göre elindeki arşivin değerini bil iyi kullan ahahahahah
biytiful end seksi.... Sonra biz iptaldik.Ya gözünüzü seveyim hatırlatmayın şunları
@gtepro bak bi nesil petek dincöz'ün şu klibini ağzı açık izledi ona göre elindeki arşivin değerini bil iyi kullan ahahahahah
Simdi ben tahmin edebiliyorumo nesildenim gururluyum asdfasdf![]()
![]()
Sayende nostalji yaşadık.Nez vardı benim zamanımda sakın sakın sakın haa yaklaşmayın yanımaa
Sonra petek dinçöz ablamız geldi fulişş kazanova dedi
Simdi ben tahmin edebiliyorum
Bunlar kesin yok bunun kalitesi düşük yok bunun ortamı güzel değil yok şurası şöyle yok burası böyle diye bahaneler uydururlar. Biz de cine5'de sifreli yayını izlicez diye kör olma tehlikesi atlattık hey yavrum hey
Hey gidi hey. Kırmızı noktalı yayınlar...Show TV gece keyfi...Aaah ah sobalı ev, herkes uyuyken soğuk odaya kaçış, karanlıkta bi de şifreli yayında bişeyler anlıcaz diye puuuuu ne çektik beee asdfasdf
![]()
![]()
Şimdikilerin elinde ıpadler telefonlar tabletler büyüt anam büyüt safdasdfasdfNe çektik be @alfhonso ahaudhaudhhahahs
Hey gidi hey. Kırmızı noktalı yayınlar...Show TV gece keyfi...![]()
Yok öyle bi sey yok öyle bi sey ahahahaahaahahahaho fiil in baska anlamıda cumleye uyuyor ironi
![]()